CaseCampus Programı başladı

İSTANBUL (AA) - Akbank ana sponsorluğunda Endeavor Derneği tarafından geliştirilen uygulamalı öğrenim programı CaseCampus, İzmir'de gerçekleşen açılış...

Google Haberlere Abone ol
CaseCampus Programı başladı

İSTANBUL (AA) - Akbank ana sponsorluğunda Endeavor Derneği tarafından geliştirilen uygulamalı öğrenim programı CaseCampus, İzmir'de gerçekleşen açılış konferansı ile başladı.

Akbank açıklamasına göre, Endeavor Derneğinin Akbank ana sponsorluğunda hayata geçirdiği CaseCampus Programı, Sonbahar 2016 döneminde İzmir ve çevresine odaklanarak bu bölgedeki girişimcilik ekosistemini hareketlendirmeyi ve girişimci olmak isteyen potansiyeli yüksek gençleri cesaretlendirmeyi amaçlıyor. 10 hafta sürecek program, girişimcilik olgusunu Türk girişimcilerinin vakalarını kullanarak, online modüller ve yüz yüze konferanslar aracılığıyla Türkiye'de yaygınlaştırmayı hedefliyor.

CaseCampus Programına Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden girişimcilik akademisyenleri önderlik ediyor.

Programın Sonbahar 2016 dönemine, ağustos ve eylül aylarında yapılan bine yakın başvuru arasından kendi üniversite ve illerinin en başarılı ve girişimcilik potansiyeli yüksek 72 yeni girişimci adayı seçildi.

Yorumlar