Carrefoursa Yeni Yılda İkinci Satın Almaya İmza Attı

CarrefourSA, Antalyalı bir marketler zincirini satın almak üzere anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Carrefoursa Yeni Yılda İkinci Satın Almaya İmza Attı

CarrefourSA, 2015 yılının ikinci satın alma hamlesine imza atarak Antalyalı 1e1 Marketleri'nin 29 mağazasını bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

AÇIKLAMA YAPILDI

CarrefourSA, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı izahat ile 1e1 Marketleri'nin Antalya'daki 29 mağazasını bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardığını duyurdu. 1e1 Marketleri'ne ilişkin 29 mağazanın CarrefourSA vasıtası ile devralınmasını değerlendiren CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane, vites büyütme yılı şekilde belirledikleri 2015 yılında ciro ve karlılık hesabına büyümek istediklerini, bu doğrultuda da senenin ikinci satın almasına imza attıklarını belirterek; 'Bugüne kadar bu sektörün satın alma yada birleşmelere açık olduğunu dile getirmiştik. Bu doğrultuda da ikinci satın alma hamlemizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

SATIN ALMALAR DEVAM EDEBİLİR

CarrefourSA şekilde istikbal aylarda da karşımıza çıkabilecek müsait fırsatları değerlendirebiliriz. Burada mühim bulunan atılacak adımların markaya olacak katkısıdır.

KÂRINI ARTTIRDI

2014 yılında satışlarını yüzde 20 artırarak cirosunu 3,1 milyar TL'ye, net karını da 100,5 milyon TL'ye ulaştıran CarrefourSA, 2015 yılı sonunda satışlarını yüzde 30 artırarak 4 milyar TL ciro, Türkiye'nin dört bir birlikte 200 yeni mağaza yatırımı ve 2500 insana istihdam sağlamayı hedefliyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar