CarrefourSA'nın kırtasiye satışları yüzde 48 arttı

CarrefourSA, kırtasiye satışlarında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 48 artış sağladı.

Google Haberlere Abone ol
CarrefourSA'nın kırtasiye satışları yüzde 48 arttı
Şirket açıklamasına göre, çocukların yıl boyu kullanacağı kırtasiye ürünlerinde, kaliteli, sağlığa zararsız ve güvenli okul malzemeleri sunan CarrefourSA, kırtasiye ürünleriyle öğrenci ve velilerin okul öncesi alışverişte ilk adresi oldu. CarrefourSA'nın kırtasiye satışlarında önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 48 artış yaşandı.

Satışa sunduğu Avrupa Birliği mevzuatlarına uygun kırtasiye malzemelerini ayrıca bağımsız bir kuruluş olan İntertek laboratuvarlarında yeniden test ettiren CarrefourSA, yapılan çalışmada onaylanmayan hiçbir ürünü raflarına almamıştı. CarrefourSA tarafından çocuk sağlığına uygunluğu test ettirilen kırtasiye ürünlerinin güvenliği, uzman toksikologlar tarafından onaylanmıştı.

"Çocuklar için hassasiyetimiz ailelerden takdir gördü"

Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, okul alışverişinde güvenli ürün seçiminin büyük önem taşıdığını vurguladı. Ergin, şunları kaydetti:

"CarrefourSA olarak kırtasiye malzemeleri konusunda çocuklarımızın sağlıklarına en üst seviyede önem verdiğimizi her zaman söylüyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz bu nedenle onlar için zararlı olabilecek tüm ürünleri raflarımızın dışında bıraktık. Bu hassasiyetimiz aileler tarafından da takdir gördü.

Kırtasiye satışlarımızda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 48 artış sağladık. Anne babalar okul alışverişinde gönül rahatlığıyla CarrefourSA'yı tercih edebilir, içlerini rahat tutabilirler."

Yorumlar