Çanakkale'nin ilk yürüyen merdivenli AVM'si yapılıyor

Doğtaş Mobilya'nın da bünyesinde bulunduğu Doğanlar Yatırım Holding, Çanakkale merkeze ilk yürüyen merdivenli AVM'yi yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Çanakkale'nin ilk yürüyen merdivenli AVM'si yapılıyor

Doğtaş Mobilya'nın da bünyesinde bulunduğu Doğanlar Yatırım Holding, Çanakkale merkeze ilk yürüyen merdivenli AVM'yi yapıyor. Doğtaş Plaza’daki alışveriş merkezinin yerine yeni ve daha büyüğünü yapmak için çalışmalar devam ediyor. 8 bin metrekare taban alanında iki katlı AVM inşaatına, 20 metre derinlik ve 80 cm. çapında bin 817 adet jet grout uygulaması yapıldı. AVM'nin, günde 18 saat çalışılarak temmuz ayında hizmete sunulması hedefleniyor.

Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, Çanakkale’nin ilk ve en büyük süpermarketini kurduklarını hatırlatarak, daha sonra içinde Tansaş’ın da bulunduğu Doğtaş Plaza yatırımını hayata geçirdiklerini söyledi. Türkmen, “Şu anda da eski kalan plaza binalarımızı yıkarak, çok daha modern bir binayla Çanakkale’nin en büyük AVM’sini inşa ediyoruz. Toplam 14 bin metrekare inşaat alanına kurulacak, Çanakkale’nin ilk yürüyen merdivenli AVM’sinde 32 mağaza ve kafe, ulusal büyüklükteki gıda market ve teknoloji market zincirleriyle birçok işyeri olacak." dedi. CİHAN

Yorumlar