Business Life dergisi yayın hayatına başladı

Aylık iş dünyası ve ekonomi dergisi Business Life, Ocak 2014'de ilk sayısıyla yayın hayatına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Business Life dergisi yayın hayatına başladı

Aylık iş dünyası ve ekonomi dergisi Business Life, Ocak 2014'de ilk sayısıyla yayın hayatına başladı. Türkiye ve dünya ekonomisine global bir bakışa yer verilen dergide, ayrıca anadolu insanının başarı öykülerine ve Türkiye'nin önde gelen işamlarından alınan röportajlara da geniş yer veriliyor.

Derginin ilk sayısında 'Şirketleri Tehdit eden 7 risk ve hayatta kalma yolları' dosyası kapak konusu olarak ele alınıyor. Dergide 2013 Amerika Ekonomisi, Dubai, enerji, inşaat sektörü dosyaları yer alıyor. Dergide TUSKON, TÜSİAD ve MÜSİAD başkanlarının açıklamalarına da geniş yer veriliyor. Business Life Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kılınç, derginin hedefini şöyle açıklıyor:

"Hedefimiz Türkiye'nin ve dünyanın en faydalı aylık ekonomi dergisini sizlere sunmak. Ekonomi dergiciliği sahasında büyük bir boşluk gördük. 'Sizin Ekonomi Derginiz' olmak için yola çıktık. Sizlerin tecrübesini, yine sizlerle paylaşmak ve 'Sizin Ekonomi Derginiz' olmak istiyoruz. Ülkemizde binlerce, onbinlerce gizli kalmış başarı öykülerini keşfetmek ve sizlerle paylaşmak istiyoruz."

Aylık iş dünyası ve ekonomi dergisi Business Life'ın Ocak sayısında; Prof. Dr. İsmail Özsoy, Dr. İlhami Fındıkçı, Dr. Tahsin Gülhan, Atilla Zaimoğlu, Yaşar Dağlar, Bilal Temizer, Psikolog Zehra Binici'nin yazıları da yer alıyor.
CİHAN

Yorumlar