Bursalı işadamları BUGİAD iftarında buluştu

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) iftarında iş adamları bir araya geldi. İftar programında dernekte 20 yılını dolduran üyelere plaket verildi.Programa Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa...

Google Haberlere Abone ol
Bursalı işadamları BUGİAD iftarında buluştu

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) iftarında iş adamları bir araya geldi. İftar programında dernekte 20 yılını dolduran üyelere plaket verildi.

Programa Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri, sanayiciler ve davetliler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er, iftara katılan iş adamlarına teşekkür etti. Er, "Birileri tarafından sistematik ve kasıtlı bir şekilde BUGİAD ile ilgili asıIsız, dedikodu çıkarmalarına rağmen, bu kadar patırtı, kütürtü, yalan ve tezvirattan sonra, baskılardan, istifa iknalarından ve ayrılmalardan sonra 2013 Temmuz ayında 1050 olan üye sayımız bu gün itibari ile 1014 üyesi bulunmaktadır." dedi.

Başkan Er, geçen yılın ilk 6 ayında 5 ikili iş görüşme yapan BUGİAD'ın bu yılın ilk altı ayında 8 ikili iş görüşmesi ve zirveye katıldığını belirtti. Konuşmaların ardından BUGİAD'ın 20 yıllık üyelerine plaket takdimi yapıldı.

CİHAN

Yorumlar