Bugün yaşananlar Türkiye’nin doğum sancısı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin gergin siyasi gündemine değinerek, “Bugün yaşananları ben Türkiye’nin sağlıklı doğum sancıları olarak görüyorum.

Google Haberlere Abone ol
Bugün yaşananlar Türkiye’nin doğum sancısı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin gergin siyasi gündemine değinerek, “Bugün yaşananları ben Türkiye’nin sağlıklı doğum sancıları olarak görüyorum.” dedi.

Bakan Zeybekci, MEB Şura Salonu'nda düzenlenen 'Özay Gönlüm’ü Anma ve Denizli Kültür Sanat Gecesi’ etkinliklerine katıldı.

Burada bir açılış konuşması yapan Nihat Zeybekci, “Biz bugünkü yaşadıklarımız sağlıklı doğum sancıları olarak görüyoruz. İnşallah doğum sancıları, Türkiye demokrasisini yükselterek, evrensel standartlarda hukukun üstünlüğünü inşa ederek dünya standartlarında bir bürokratik yapısını kurup ekonomisini de sağlam zeminlere etken bir ekonomi hale getirerek önümüzdeki süreçte 2023'e doğru hızlı adımlarla ilerleyecektir.” diye konuştu.

Türkiye’nin zaman zaman birilerini rahatsız etmiş olabileceğini belirten Zeybekci, 3. havalimanı ihalesi, nükleer santral yatırımları gibi kalkınmayı destekleyecek yatırımların rahatsızlık verdiğini ileri sürdü.

Bakanın konuşmasının sonunda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de programa katıldı. Program sonunda Bakan Nihat Zeybekci ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e plaket takdim edildi.
CİHAN

Yorumlar