Budget Macaristan "En iyi araç kiralama firması" seçildi

- Budget Macaristan "İş'te Mükemmellik Ödülleri" yarışmasında "En İyi Araç Kiralama Firması-Müşterinin Seçimi Ödülü"ne layık görüldü

Google Haberlere Abone ol
Budget Macaristan "En iyi araç kiralama firması"  seçildi

İSTANBUL (AA) - Otokoç Otomotiv'in Budget markası ile Avrupa'da hizmet verdiği ilk şirketi Budget Macaristan, "İş'te Mükemmellik Ödülleri" yarışmasında "En İyi Araç Kiralama Firması-Müşterinin Seçimi Ödülü"ne layık görüldü.

Otokoç'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Budget Macaristan, ülkenin iş dünyası dergisi Business Traveller Hungary tarafından düzenlenen "İş'te Mükemmellik Ödülleri"nde, "En İyi Araç Kiralama Firması-Müşterinin Seçimi Ödülü"nü almaya hak kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokoç Otomotiv Araç Kiralama Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, ödülden duydukları memnuniyeti ifade ederek şunları kaydetti:

"Kaliteli, güvenli ve hızlı hizmet anlayışımız, faaliyet gösterdiğimiz her yerde hem önemli bir rekabet avantajı hem de müşteri sadakati yaratıyor. Macaristan'daki en önemli Türk yatırımlarından bir tanesi olan Budget markası, Otokoç Otomotiv'in Avrupa'daki genişleme merkezidir.

Macaristan'da hizmete başlamamızdan bugüne kadar geçen 1 yıllık sürede kısa dönemli araç kiralama pazarından yüzde 7 oranında pay almamız bunun bir göstergesiydi. Bugün aldığımız bu ödül de başarımızın teyidi. Hizmet kalitemizin uluslararası arenada da tercih edilmesi bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Kazandığımız motivasyon ile daha büyük hedefler koyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Açıklamada yer alan bilgiye göre, Business Traveller Hungary tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen "İş'te Mükemmellik Ödülleri", profesyonel jürinin yanı sıra okurların aldığı hizmetin kalitesi ve memnuniyet kriterleri sonucunda verdikleri oylarla belirlenmesi sebebiyle büyük önem taşıyor. Yarışma, aralarında en iyi iş oteli, en iyi restoran, en iyi turizm organizasyonu, en iyi havayolu şirketi gibi turizm sektörünün farklı başlıklarının yer aldığı dokuz ayrı kategoriden oluşuyor.

Yorumlar