BTSO Başkanı Burkay:

- "30 milyon TL'lik kaynağın 5 iş günü gibi kısa bir süre içinde kullanılmış olması, ne kadar doğru bir destek paketini üyelerimizin hizmetine sunduğumuzu kanıtladı"

Google Haberlere Abone ol
BTSO Başkanı Burkay:

BURSA (AA) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının (BTSO), Halkbank ile imzaladığı protokol kapsamında üyelerine piyasa koşullarına göre avantajlı şartlarda sunduğu 30 milyon liralık kaynağın, 5 iş gününde kullanıldığı bildirildi.

Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, BTSO'nun Halkbank ile 23 Haziran'da imzaladığı protokolle 37 bin üyesine aylık 0,85'lik faiz oranıyla sunduğu krediye, Bursa iş dünyası büyük ilgi gösterdi.

Önceki yıllardan farklı olarak kredi üst limitinin 100 binden 125 bin liraya yükseltildiği protokol kapsamında 268 firma, söz konusu 30 milyon liralık kaynağın tamamını 5 iş gününde kullandı.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, üyelerine ihtiyaçları ve yeni yatırımlarını hayata geçirmeleri doğrultusunda piyasa koşullarına göre oldukça avantajlı şartlarda sundukları desteklere "Ramazan Bayramı" arifesinde bir yenisini daha eklediklerini ifade etti.

Halkbank ile bugüne kadar 10 protokol imzaladıklarını belirten Burkay, şunları kaydetti:

"Son protokolümüzle, 6 bin 500'e yakın üyemiz, 340 milyon TL'yi aşan desteklerimizden faydalanmış oldu. Bursa iş dünyasına bayram müjdesi niteliğinde sunduğumuz, 30 milyon TL'lik kaynağın 5 iş günü gibi kısa bir süre içerisinde kullanılmış olması, ne kadar doğru bir destek paketini üyelerimizin hizmetine sunduğumuzu kanıtladı. Tüm projelerimizde olduğu gibi, ekonomide en önemli ihtiyaçlardan biri olan finansmana erişim noktasında da üye odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Yorumlar