Boyner Grup'un yeni yatırımı WEPUBLIC'in ilk mağazası açıldı

İSTANBUL (AA) - Boyner Grup'un yeni markası WEPUBLIC'in ilk mağazası Akmerkez'de hizmet vermeye başladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, WEPUBLIC...

Google Haberlere Abone ol
Boyner Grup'un yeni yatırımı WEPUBLIC'in ilk mağazası açıldı

İSTANBUL (AA) - Boyner Grup'un yeni markası WEPUBLIC'in ilk mağazası Akmerkez'de hizmet vermeye başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, WEPUBLIC, Akmerkez'de ilk mağazasında müşterileriyle buluştu. 20 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen, Türkiye'den ve dünyadan 520 markayı bir araya getiren WEPUBLIC'te 100'ün üzerinde marka Türkiye ile ilk kez tanışacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Cem Boyner, şunları kaydetti:

"WEPUBLIC, müşterilerimizden aldığımız ilhamla, ülkemizin potansiyeline ve geleceğine duyduğumuz inanç ve güvenle yaptığımız çok önemli bir yatırım. İş insanları olarak bize düşen sorumluluk, yatırım yapmak için şartların iyileşmesini beklemek yerine yatırım yaparak şartları iyileştirmektir. WEPUBLIC'i sektörümüzün fark ve değer yaratan denemelere en çok ihtiyaç duyduğu bir zamanda açtığımız için mutluyum.

WEPUBLİC'in eğlenceli mağazacılık konseptinin mükemmel bir örneği olarak çok başarılı olacağına inanıyorum. Hedefimiz, ilk iki sezon tecrübesinin hemen sonrasında yurt dışına, özellikle de Avrupa ve Kuzey Amerika coğrafyasına bu formatı taşımak olacak. Boyner Grup olarak, yabancı ortaklarımızla birlikte Türkiye'nin geleceğine duyduğumuz inançla inovasyon ve yatırıma devam edeceğiz."

Yorumlar