Boyner Fresh şimdi Morhipo.com'da

İSTANBUL (AA) - Ayşe Boyner'in birçok ülkenin moda markalarından seçtiği koleksiyonlar, Boyner Mağazalarından sonra morhipo.com üzerinden satışa sunuldu....

Google Haberlere Abone ol
Boyner Fresh şimdi Morhipo.com'da

İSTANBUL (AA) - Ayşe Boyner'in birçok ülkenin moda markalarından seçtiği koleksiyonlar, Boyner Mağazalarından sonra morhipo.com üzerinden satışa sunuldu.

Şirket açıklamasına göre, çok sayıda moda markasının ürünlerini aynı çatı altında buluşturan Morhipo.com, müşterilerini özel bir konseptle tanıştırıyor. Ayşe Boyner'in seçimi ile Boyner mağazalarında satılan ve ABD, Avustralya, Danimarka, Fransa, İspanya ve İngiltere'deki gözde markaların en moda ürünlerini Türkiye'deki moda tutkunları ile buluşturan Boyner Fresh, artık morhipo.com'da da yer alacak.

Bu koleksiyonda birbirinden farklı stillere göre moda olan birçok tasarım bulunacak. Sınırlı sayıda satışa çıkacak bu ürünler, 60 TL'den başlayacak ve ortalama 200-300 TL arasındaki fiyatlarla modayı takip etmek isteyenlerin beğenisine sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen morhipo.com Genel Müdürü Şule Kuban Arditti, şunları kaydetti:

"Boyner Fresh ile modayı yakından takip eden kadınları mutlu edeceğiz. Bu koleksiyon, Türkiye'de birçok kadının almak istediği ama bulamadığı ürünlerdi. Bu yüzden bu beğenilere karşın alışverişseverlerle bu markaları buluşturmanın oldukça önemli olduğunu düşünüyorum.

Ayşe Boyner'in seçtiği koleksiyonlardan oluşan, Boyner'in özel konsepti Boyner Fresh, müşterilerimizin yüksek moda beklentisini ulaşılabilir fiyatlarla karşılayacak. Boyner Fresh moda severler için sürekli yenilerek devam edecek. Her sezon birçok yeni marka getireceğiz."

Projenin mimarı Ayşe Boyner de "Günümüzde modayı takip eden, kendine uygun stili oluşturmak isteyen kadınların tasarım ürünlere ilgisi ve talebi oldukça yüksek. Bugüne kadar dünyanın çok farklı ülkelerinde katıldığım yüzlerce fuarda, hep aklımda kalan ve Türk müşterisi ile tanıştırmaya can attığım buna benzer markalar oldu. Bu markaları aynı çatı altında toplayabileceğim bir konsept yaratmak istedim. Ben, hem kendi adıma hem bütün kadınlar adına Türkiye'de ulaşılabilir moda markalarının artmasından dolayı çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar