Boydak: Kabloda liderliğimizi koruyoruz

HES Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Türk sanayisinin önemli bir markası haline geldiklerini belirterek, kabloda liderliklerini koruduklarını söyledi. Her yıl İstanbul’da düzenlenen ve geleneksel hale gelen HES Kablo iftarı, iş...

Google Haberlere Abone ol
Boydak: Kabloda liderliğimizi koruyoruz

HES Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Türk sanayisinin önemli bir markası haline geldiklerini belirterek, kabloda liderliklerini koruduklarını söyledi.

Her yıl İstanbul’da düzenlenen ve geleneksel hale gelen HES Kablo iftarı, iş ortakları, tedarikçiler ve bayilerin katılımıyla gerçekleşti. İftar organizasyonuna, HES Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boydak ve Bekir Boydak, HES Kablo Genel Müdürü Bekir Irak, HES Kablo Kayseri ve İstanbul yöneticilerinin yanı sıra bayiler, iş ortakları ve tedarikçiler katıldı.

Organizasyon dahilinde iş ortaklarına seslenen HES Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, HES Kablo’nun her geçen gün hizmet kalitesini artırarak kablo sektöründeki çıtayı bir basamak üste taşıdığını belirterek, "Türkiye’nin en büyük ve en önemli markalarının bulunduğu İSO 500 Listesi'nde bu yıl da yerimizi koruyarak 65’inci sırada yer aldık. Her yıl büyümemizi sürdürüyor ve yeni başarılara imza atıyoruz. Başarılarımızda siz bayilerimizin, tedarikçilerimizin ve iş ortaklarımızın katkısı yadsınamaz." dedi.

'HES KABLO VE HES KABLO AİLESİ EL ELE BÜYÜYOR'

5 büyük markanın bulunduğu sektörde HES Kablo’nun hem lider hem de yüzde yüz yerli olduğunun altını çizen Mustafa Boydak, "Hızlı ve kusursuz çalışmazsak dünya markalarıyla yarışamayacağımızın bilincindeyiz. Bu süreçte sadece HES Kablo’nun değil tüm iş ortaklarımızla birlikte HES Kablo ailesinin büyümesini istiyoruz ve buna gayret ediyoruz. Bugün burada gördüğüm tablo bu gayretlerimizin boşa gitmediğini gösteriyor." ifadelerini kullandı.

BEKİR IRAK: HEDEFİMİZ 1 MİLYAR DOLAR CİROYA ULAŞMAK

HES Kablo Genel Müdürü Bekir Irak ise HES Kablo’nun her yıl düzenli olarak büyüdüğünü vurgulayarak, "Geçen yıl bölgemizdeki olumsuzluklara rağmen reelde yüzde 12 büyüyerek, 1 milyar 150 milyon TL ciro kaydettik. Bu yıl da istikrarlı büyümemize devam ediyoruz. Tesislerimizde günlük 60 bin ton bakır, 45 bin ton granül filmaşin ve 30 bin ton alüminyum üretiyoruz. Hedefimiz önümüzdeki birkaç yıl içinde ciromuzu 1 milyar dolara ulaştırmak." açıklamasında bulundu. CİHAN

Yorumlar