Borsa İstanbul Başkanı Karadağ, yarın Finans Masası'na konuk olacak

İSTANBUL (AA) Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, sektördeki son gelişmeleri, yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek....

Google Haberlere Abone ol
Borsa İstanbul Başkanı Karadağ, yarın Finans Masası'na konuk olacak

İSTANBUL (AA) Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, sektördeki son gelişmeleri, yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek.

AA'nın 100. yıl vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, Borsa İstanbul Başkanı Karadağ olacak.

Himmet Karadağ, yarın saat 11.00'de gerçekleştirilecek AA Finans Masası'nda, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak ve soruları yanıtlayacak.

Toplantı, "aafinans.com"dan canlı olarak izlenebilecek. Karadağ'ın açıklamaları, AA Finans'ın Twitter hesabı "@aa_finans"tan da anlık olarak takip edilebilecek.

AA'nın, finans piyasası profesyonelleri ile buluştuğu platformu AA Finans Haberleri Terminali bünyesinde gerçekleştirilen AA Finans Masası; daha önce Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eski Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, eski Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ahmet Erdem, Türk Hava Yolları (THY) eski Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Kutman'ın da aralarında bulunduğu ekonomi, finans ve iş dünyasının önde gelen temsilcilerini ağırlamıştı.

Yorumlar