BİM 8 Kasım aktüel ürünlerinde neler var, 8 Kasım Cuma Bim Aktüel

BİM 8 Kasım Aktüel Ürünler listesinde bu hafta otomobil içi aksesuarlardan, kışlık giyim ve yorgan çeşitlerine kadar bir çok cazip ürün uygun fiyatlarla satışa sunulacak. BİM'de bu hafta araç içi kayıt cihazı sadece 75 liraya satışa sunulacak. Öte yandan çevirici oto inverter, paspas takımı da yine bu hafta BİM aktüel kataloğunda yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
BİM 8 Kasım aktüel ürünlerinde neler var, 8 Kasım Cuma Bim Aktüel

BİM 8 Kasım Aktüel Ürünler listesi belli oldu. Listede vatandaşların ihtiyaçlarını uygun fiyata alacağı bir çok ürün bulunuyor.

8 Kasım BİM Aktüel Ürünler listesinde bulunan ürünlerin piyasa fiyatının çok çok altında olması vatandaşlar için büyük bir fırsat olarak görülüyor.

BİM 8 Kasım Aktüel Ürünler listesinde yer ürünlerden bazıları şunlar: Keysmart bulaşık makinesi, Blender Seti, çaydanlık seti, telfon tava ve tencere ürünleri, mini ısıtıcı, kulplu balık tepsisi, pazar arabası, saklama kabı ve cam sürahi, sebze bıçağı, kompresörler ve çevirici oto inverter, yastık, çift/tek kişilik yorgan ve çarşaf ile çok sayıda ürün bulunuyor.

Ayrıca, BİM'de bu hafta satılan ürünler arasında Avcı uzun yağmurluk 40 liraya, oto koltuk arkası düzenleyici 19,90 liraya, polar battaniye 14,90 lira, 4 parça araç içi kauçuk paspas, gibi bir çok ürünü uygun fiyata bulabilirsiniz.

Öte yandan, araç içinde cep telefonlarını tutmaya yarayan telefon tutacağı 14,90 liraya, araç içi yol kayıt cihazı da yine 75 liraya bu hafta Bim'de.

Araç için radyatör antifrizi, tek fiyat bir çok araç içi aksesuar ürün bu hafta satışa sunulacak markalar arasında yer alıyor.

Yine, kadın, erkek ve çocuklar için fermuarlı polar sweatshirtler, kadınlar için polar pijama takımları ile atkı berelerde BİM'lerde yer alacak.


BİM HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER

Türkiye'nin dört bir yanında mağazaları bulunan Birleşik Mağazalar A.Ş. kimin?

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır. Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye'deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 700 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

BİM (Birleşik Mağazalar A.Ş.), Türkiye'de indirim mağazacılığı yapan büyük bir market zinciridir. Mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşudur. Peki Türkiye de toplam 6012 mağazası bulunan BİM'in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş kimdir?

BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2017 yılında da sürdürmüştür; Yıl içinde üç yeni bölge merkezinin yanısıra 472 (+23 FİLE) yeni mağaza açarak mağaza sayısında yaklaşık %10 oranında büyüme kaydeden BİM, 2017 yıl sonu itibariyle Türkiye'de 6.074 (FİLE ile 6.118) mağaza sayısına ulaşmıştır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir.

Uluslararası bir şirket olma vizyonuyla hareket eden BİM yeni ülkelere açılmakla ilgili çalışmalarına devam etmektedir. BİM 2017 yılında 53 yeni mağaza açarak 382 mağazaya ulaştığı Fas operasyonlarını tüm hızıyla sürdürmektedir. 2017 yılında ikinci yurt dışı operasyonu olan Mısır'da 50 yeni mağaza açan BİM kısa süre içinde bu ülkede 265 mağazaya ulaşmıştır.

BİM, başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

MUSTAFA LATİF TOPBAŞ KİMDİR?

Mustafa Latif Topbaş 1944 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ahmet Afif Topbaş'ın kardeşidir. Evli ve 4 çocuk sahibi olan Mustafa Latif Topbaş'ın kızı Fatma Topbaş, Sabri Ülker'in torunu Ali Ülker ile evlidir. Mustafa Latif Topbaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile hiçbir akrabalık ilişkisi yoktur.

Mustafa Latif Topbaş, Bahariye Mensucat A.Ş. adında tekstil sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinin ortakları ve yöneticilerinden biri olarak 1961 yılında iş hayatına başlamıştır. İlerleyen zamanlar da muhtelif sanayi ve ticaret şirketlerinde kurucu ve idareci olarak görev yapmıştır. Cüneyt Zapsu ve kardeşi Aziz Zapsu'nun 1994 yıllarında kurmuş oldukları BİM (Birleşik Marketler A.Ş)'in kurucu ortakları arasında Mustafa Latif Topbaş da yer almıştır. Burada İdare Meclisi Başkan Vekili olarak görev almıştır. 2005 yılından itibaren İdare Meclis Başkanlığı, 2010 yılından itibaren ise İcra Kurulu Başkanlığı görevlerini üstlenmiştir.

1996 yılında, Mustafa Topbaş, Ülker ailesi ile ortak Ak Gıda‘yı kurdu. Mustafa Latif Topbaş'ın kızı Fatma Topbaş, Sabri Ülker'in torunu Ali Ülker ile evlidir.

Yorumlar

Elif zeybek Lütüfen çok acil tost makinesi istiyorumu kasımda gelisin lütüfen bime gelisin
Elif zeybek Lütüfen çok acil tost makinesi istiyorumu kasımda gelisin lütüfen bime gelisin
Elif zeybek Lütüfen çok acil tost makinesi istiyorumu kasımda gelisin lütüfen çok
Elif zeybek Lütüfen çok acil tost makinesi istiyorumu kasımda gelisin lütüfen çok
Elif zeybek Lütüfen çok acil tost makinesi istiyorumu kasımda gelisin