Bezci, Siteler esnafını ziyaret etti

- ATO Başkanı Bezci: - "Ticareti ve sosyal hayatı canlandırmak amacıyla başlattığımız Ankara Alışveriş Günleri Kampanyası'na hem Ankaralılar hem de esnafımız büyük ilgi gösteriyor. Kampanyamız amacına ulaştı"

Google Haberlere Abone ol
Bezci, Siteler esnafını ziyaret etti

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ticareti ve sosyal hayatı canlandırmak amacıyla başlattıkları Ankara Alışveriş Günleri Kampanyası'na hem Ankaralılar hem de esnafın büyük ilgi gösterdiğini belirterek, kampanyanın amacına ulaştığını bildirdi.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bezci, ATO’nun 6 Mayıs’ta başlattığı "#AnkarayıSeviyorum, Ankara Alışveriş Günleri Kampanyası" çerçevesinde Ankara’nın mobilya üretim ve satış yeri Siteler'e giderek esnafı ziyaret etti.

Bezci'nin ziyaretine, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdoğan Yıldırım ve Ferhat Ertürk, Meclis Üyeleri Ufuk Şener, Cemal Işık, İsmail Gürcan, ATO Halı, Mobilya, İmalat, Dekorasyon ve Satıcıları Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Fatih Özmen ile Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı eşlik etti.

Sitelerde mobilya mağazalarını gezen Bezci, esnafla, genel durumları, Siteler’in sorunları ve kampanya hakkında sohbet etti.

Ankara Mobilyacılar Sitesi’nin Türkiye Mobilyacılık sektörüne öncülük etmiş bir merkez olduğunu ifade eden Bezci, "Siteler son dönemde fiziki şartlarının getirdiği zorlukların da için de yer aldığı bir dizi sorun yaşıyor. Siteler esnafımızın birlik ve beraberlikle hareket ederek, sorunlarını aşacağını ve eskisi gibi Türkiye’nin mobilya sektörüne lokomotiflik yapacağına inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

ATO’nun kampanya çerçevesinde hediye edeceği otomobillerden birinin sergilendiği Karacakaya Caddesi üzerindeki mağazayı gezen Bezci, kampanya hakkında bilgi verdi.

Terör olaylarının Ankara’nın ticari ve sosyal hayatında yol açtığı durgunluğu ortadan kaldırmak amacıyla "Ankara’yı Seviyorum” sloganıyla başlattıkları kampanyaya işaret eden Bezci, kampanya çerçevesinde 40 Fiat Egea ve 3 Mercedes CLA otomobil hediye edeceklerine dikkati çekti.

Bezci, 6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında kredi kartı ya da banka kartı ile 25 lira ve katları tutarında alışveriş yapan herkesin araba çekilişine katılmaya hak kazanacağını belirterek, ticareti ve sosyal hayatı canlandırmak amacıyla başlattıkları kampanyaya hem Ankaralılar hem de esnafın büyük ilgi gösterdiğini, kampanyanın amacına ulaştığını bildirdi. Bezci, otomobil talihlilerinin belirlenmesi için Milli Piyango İdaresi tarafından, 13 Temmuz 2016 tarihinde saat 10.00’da Ankara Ticaret Odası, Yönetim Kurulu Toplantı Salonu, 2. Kat Söğütözü Mah. 2180. Cad. No.5/A Söğütözü/Ankara adresinde noter huzurunda halka açık çekiliş yapılacağını bildirdi.


Yorumlar