Belediye uçak ve helikopterden sonra araç, icabında şoför kiralayacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren BURULAŞ, deniz otobüsü, deniz uçağı ve helitaksinin ardından araç kiralama işine de girdi.

Google Haberlere Abone ol
Belediye uçak ve helikopterden sonra araç, icabında şoför kiralayacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren BURULAŞ, deniz otobüsü, deniz uçağı ve helitaksinin ardından araç kiralama işine de girdi. Şirket, isteyene sürücü hizmeti de verecek. İstanbul’da deniz otobüsü, deniz uçağı veya helitaksiden sonra yolcular, talep ettikleri halde sürücülü veya sürücüsüz kiralık araç hizmetinden yararlanabilecek.

Yoğun talep üzerine yolcuların gerek İstanbul gerekse Bursa’da ulaşımlarını kolaylaştırmak için uygun fiyatlarla sürücülü ve sürücüsüz araç kiralama hizmeti devreye alındı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Sürücüsüz araç kiralama hizmetleri; ekonomi sınıfı araçlardan başlayan çok özel fiyatlarla, helikopter, deniz uçağı ve deniz otobüsü noktalarında, günlük 60 TL’den başlayan fiyatlarla vatandaşların hizmetine sunuluyor. Ayrıca, İstanbul trafiğinde araç kullanmak istemeyen vatandaşlara, Burulaş ulaşım modellerinin bulunduğu tüm noktalarda şoförlü transfer imkanı da sunulmaya başlandı. SRC ve psikoteknik belgelerine sahip, ileri sürüş teknikleri eğitimlerini tamamlamış, şehre ve yol bilgisine hakim, bay/bayan yabancı dil bilen personelden oluşan sürücülerle verilen kiralama modelinde İstanbul içerisinde aynı yaka transferleri 65 TL’den, farklı yaka transferleri 85 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Kiralama talepleri; https://fly.burulas.com.tr, https://budo.burulas.com.tr internet adreslerinden veya 444 99 16 nolu Çağrı Merkezinden alınıyor." denildi.

SEFERE BİR SAAT KALA DEĞİŞİKLİK YAPILABİLİYOR

İstanbul ve Bursa arasında 24 Ocak 2013 tarihinde yolculu seferlere başlayan ve vatandaşların yoğun ilgisi ile bugüne kadar 650 bir yolcu taşıyan BUDO, yolcularına yeni bir kolaylık sunmaya başladı. Artık, Bursa Deniz Otobüsü biletlerinde, sefere son bir saat kalana kadar sefer ve tarih değişikliğinin yanında yön değişikliği de yapılabiliyor. Yeni düzenlemeye göre, biletini, Mudanya’dan Kabataş’a gitmek üzere alan bir yolcu, sefere 1 saat kalaya kadar ihtiyaç duyulması halinde biletini başka bir tarihe ve Kabataş’tan Mudanya’ya olarak da değiştirebiliyor. CİHAN

Yorumlar