"Bayram Alışveriş Günleri" başladı

- Yeşilköy CNR EXPO'da kapılarını açan Bayram Alışveriş Günleri, 4 Temmuz Arife Günü'ne kadar 11 gün açık kalacak

Google Haberlere Abone ol
"Bayram Alışveriş Günleri" başladı

İSTANBUL (AA) - Kıyafetten kozmetiğe, hediyelik eşyadan gıdaya kadar bir çok ürünün indirimli satışa sunulduğu "Bayram Alışveriş Günleri" bugün başladı.

Pozitif Fuarcılık tarafından Yeşilköy CNR EXPO'da düzenlenen Bayram Alışveriş Günleri, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala ziyaretçiler için kapılarını açtı.

Uygun fiyatlı bayram alışverişi imkanı sağlayan organizasyonda tüketiciler 1 liraya aksesuar, 4,90 liraya tişört, 9,90 liraya terlik, 10 liraya pantolon, 19,90 liraya elbise ve ayakkabı, 29,90 liraya gömlek, 149,90 liraya da takım elbise alabilecek.

D'S Damat'tan Sabri Özel'e kadar bir çok markanın binlerce ürününün satışa sunulduğu Bayram Alışveriş Günleri, 4 Temmuz Arife Günü'ne kadar 11 gün açık kalacak.


- Çeyizlik ürünler de satışta


"Bayram Alışveriş Günleri"nde ayakkabı ve kıyafetin yanı sıra başka ürünler de raflardaki yerini aldı.

Örneğin evlenecekler için çeyiz ürünlerinin de satışa sunulduğu organizasyonda, tüketiciler 49,90 liraya tencere, 59,90 liraya çaydanlık, 79,90 liraya çatal bıçak takımı ile 500 liraya porselen yemek takımı sahibi olabilecek.

Tatile çıkacaklar için plaj ürünlerinin de satışta olduğu organizasyonda, bayram için çikolata ve şeker alışverişi de yapılabilecek.

10 binlerce tüketicinin ziyaret etmesi beklenen Bayram Alışveriş Günleri, 24 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında CNR EXPO'da 12.00-22.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Yorumlar