Başakşehir'de ayda 875 TL'ye dükkan fırsatı

İSTANBUL (AA) - Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı'da, aylık 875 TL taksitle dükkan sahibi olma imkanı sunuluyor....

Google Haberlere Abone ol
Başakşehir'de ayda 875 TL'ye dükkan fırsatı

İSTANBUL (AA) - Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı'da, aylık 875 TL taksitle dükkan sahibi olma imkanı sunuluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ilk planlı kent meydanında yüzde 100 Emlak Konut güvencesiyle yapımı süren Başakşehir Merkez Çarşı'daki cadde mağaza ve dükkanları 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla 28 Ağustos'ta açık artırmaya çıkıyor.

Emlak Konut gelir paylaşımı modeli ile inşa edilen projenin Haziran 2018'de tamamlanması planlanıyor. 750 bin kişinin yaşadığı Başakşehir'deki resmi kurum alanları ve merkez lokasyonda yer alacak donatılara komşu konumda inşası süren projedeki dükkanlar 33 metrekareden bin 600 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde, tamamı cadde dükkanı ve mağazası olarak inşa ediliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Makro-Akyapı İcra Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, Başakşehir Merkez Çarşı'daki dükkan fiyatlarının Emlak Konut tarafından geliştirilen kampanya kapsamında 15 Temmuz sonrası ekonomiye can vermek için 150 bin TL'den başladığını bildirdi.

Kat yükseklikleri 6 metreye kadar çıkan dükkanların belirlenen fiyatlarıyla 1+0 daire alınamayacağını belirten Asmalı, "Kampanya şartlarıyla dükkanların başlangıç fiyatları bir araya gelince tarihi bir fiyatla tarihi bir fırsat ortaya çıkıyor. Emlak Konut ile geliştirilen kampanya kapsamında biz fedakarlık yapmak adına fiyata yüzde 18 KDV'yi de dahil ettik. Emlak Konut da ödemeyi 10 yıla yaydı. Yani bu sayede ülkesinin yarınlarına güvenen vatandaşlarımıza aylık 875 TL taksitle dükkan alma fırsatı sunduk." ifadelerini kullandı.

Söz konusu projeden dükkan sahibi olmak isteyen vatandaşların 26 Ağustos'a kadar ön başvuru yapıp, 100 TL karşılığında açık artırma şartnamesini almaları gerektiğini bildiren Asmalı, 28 Ağustos Pazar günü saat 12.00'da ise açık artırmada kendilerinin ya da noter üzerinden vekalet verdikleri vekillerinin hazır bulunması gerektiğini bildirdi.

Yorumlar