Bank Asya, 2014 yılında 500 kişiyi işe alacak

Katılım bankacılığının öncü isimlerinden Bank Asya, 2014 yılında yaklaşık 500 kişiyi işe alacak.

Google Haberlere Abone ol
Bank Asya, 2014 yılında 500 kişiyi işe alacak

Katılım bankacılığının öncü isimlerinden Bank Asya, 2014 yılında yaklaşık 500 kişiyi işe alacak.

Bank Asya’nın katılım bankacılığında kariyer yapmak isteyenler için eşsiz imkanlar sunduğunu ifade eden Bank Asya’nın İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Fatih Büyükadalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, üniversiteden yeni mezun olan ve finans sektöründe çalışmak isteyenleri parlak bir kariyer için Bank Asya’ya beklediklerini söyledi.

2013 yılı sonuna kadar 20 şube daha açmayı planladıklarını belirten Büyükadalı, "Şu anda 280 şube ve 5096 personel ile sektörün lideri konumundayız. 2014 yılında 500 kişi daha istihdam ederek sektörde liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

Türkiye’de henüz yüzde 5’lik bir pazar payına ulaşmış bulunan katılım bankacılığının 10 yıl içinde iki katı pazar payına ulaşacağını vurgulayan Hakan Fatih Büyükadalı, “Bu büyüme kariyer açısından büyük bir avantaj. Parlak bir kariyer için gençlerimizin bu dönemde aramıza katılmaları açısından büyük bir fırsat var.” diye konuştu. Bank Asya’da kariyer yollarının sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Büyükadalı, ayrıca şunları söyledi:

“Şube sayımız artıyor, faaliyetlerimiz çeşitleniyor, genel müdürlük organizasyon yapılanması değişiyor, yeni departmanlar kuruluyor, her seviyede nitelikli işgücü ihtiyacımız gittikçe artıyor. Bank Asya’da performansa göre ücretlendirme yaptığımızdan bankaya olan katkısı yüksek arkadaşlarımızın ücretleri sektör ortalamalarının da üzerinde seyredebiliyor. Biz tüm insan kaynakları uygulamalarımızı bir yetenek yönetimi anlayışıyla kurguluyoruz. Yetenek bizim için çok değerli. Bu bakımdan çalışanlarımızın gelişimine de çok önem veriyoruz. Üst yönetimimiz ve genel müdürümüz çalışanlarımızın gelişimi konusuna çok önem veriyorlar. Bize bu konuda destek oluyorlar. Bu da çalışanlarımızın eğitim ve gelişimine yatırım yapma konusunda bize geniş imkanlar sunuyor.”
CİHAN

Yorumlar