Bakanlık sigara sarma makinesi ve kedi kumu satacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu uyarınca tasfiyelik hale gelen araç ve eşya satışı yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Bakanlık sigara sarma makinesi ve kedi kumu satacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu uyarınca tasfiyelik hale gelen araç ve eşya satışı yapacak. Eşyalar arasında; sigara sarma makinesi, kedi kumu gibi malzemeler de bulunuyor.
Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Bursa Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli en az 2,25 TL ile en çok 200 bin TL arasında değişen 82 grup eşyayı açık artırma suretiyle, Bursa Tasfiye İşletme Müdürlüğü İhale Salonunda 30 Ocak günü saat 10.00’da satacak.
İhaleye katılmak isteyenler 29 Ocak günü saat 16.00’a kadar en az 1 TL en çok 20 bin TL arasında olan güvence tutarını yatırmaları gerekiyor.
Güneş gözlüğü, gresyağı, adaptör, soket, entegre kablo, cep telefonu, traş makinası, sigara sarma makinası, kol saati, video kamera, şarz cihazı, cep telefonu bataryası, kumaş, matkap, elektrod, alet yeleği, kulaklık, çakmak, makaron, sigara filtresi ve kedi kumu gibi 82 grup eşya açık artırma suretiyle satılacak.
CİHAN

Yorumlar