Bakan Yılmaz ANGİAD’ı kabul etti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Temiz ve beraberindeki heyeti kabul etti. Yılmaz , kabulden sonra yaptığı açıklamada kalkınma ajanslarının önemine işaret etti. Ankara'nın gelişimine...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Yılmaz ANGİAD’ı kabul etti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Temiz ve beraberindeki heyeti kabul etti. Yılmaz , kabulden sonra yaptığı açıklamada kalkınma ajanslarının önemine işaret etti. Ankara'nın gelişimine odaklandıklarını aktaran Yılmaz, ‘’Şehrin geleceğini bütün yerel aktörlerle birlikte planlamaya çalışıyoruz. Geleceğe yönelik stratejiler uyguluyoruz, bir taraftan da mali destek programlarıyla, teknik destek programlarıyla, doğrudan faaliyet destekleriyle Ankara’nın gelişmesi kalkınması için yine çalışmalar yapıyoruz. Ar-ge proje pazarları oluşturuldu. Ar-ge yapanlarla şirketler bir araya getirildi. Tekno parklar arasında güzel projeler, platformlar oluşturuldu. Bunlar kalkınma ajansının yürüttüğü çalışmalar.’’ şeklinde konuştu.

‘’GENÇ İŞ ADAMLARI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’’

Bakan Yılmaz sözlerini ‘’Genç iş adamları, genç iş insanları bizim için önemli. Ülkemizin en önemli gücü insan kaynağı. Geleceğimizi şekillendirecek olan genç müteşebbislerimiz olacak.’’ diyerek tamamladı.

CİHAN

Yorumlar