Bakan Elvan'dan Youtube açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, mahkemenin Youtube'un açılmasına ilişkin kararının henüz TİB'e ulaşmadığını söyledi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Karaman Günleri' açılışına katılan Ulaştırma...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Elvan'dan Youtube açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, mahkemenin Youtube'un açılmasına ilişkin kararının henüz TİB'e ulaşmadığını söyledi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Karaman Günleri' açılışına katılan Ulaştırma Bakanı Elvan, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Youtube'un erişime açılmasıyla ilgili bir soru üzerine, mahkeme kararının henüz TİB'e ulaşmadığını aktardan Elvan, erişimin katalog suçlar doğrultusunda engellendiğini ve TİB'in yetkisini re'sen kullandığını belirtti. Mahkeme kararının henüz TİB'e ulaşmadığını dile getiren Elvan, "Bu arada tabi Youtube ile görüşmeler devam ediyor." dedi. Kararın ulaştıktan sonra TİB'in gerekli değerlendirmeyi yapacağını da söyledi. Bu arada Youtube'un söz konusu içeriklere ilişkin henüz engelleme yapmadığını da aktardı.

Bakan Elvan, TEM'de trafiği kilitleyen yol çalışması ile ilgili soru üzerine de şunları aktardı:

"Uzun yıllardan beri özellikle TEM üzerinde gerekli tamiratlar yapılamadı. Biz bu çalışmalara başladık. Gebze-Körfez arasındaki ilk bölümünü ayın 20'sine kadar tamamlayacağız. 20 Mayıs'a kadar belki bir tıkanıklık olacak. 20 Mayıs'tan sonra da trafiğe açacağız."

CİHAN

Yorumlar