Bakan Elvan STK temsilcilerini kabul etti

ANKARA (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Elvan, makamında Diyarbakır Sur İşadamları ve...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Elvan STK temsilcilerini kabul etti

ANKARA (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Elvan, makamında Diyarbakır Sur İşadamları ve Toptancılar Derneği Başkanı Şükran Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Elvan daha sonra Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ve beraberindeki heyetle görüştü.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bakana bilgi veren Kadooğlu, sektörün sorunlarını paylaştı. Bakan Elvan da TÜRKONFED’i yakından tanıdığını belirterek, iş adamlarından yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yapılması gerekenleri gerekçeleriyle ortaya koymalarını ve önerilerin somut olmasını istedi. Elvan, bu yöntemle daha hızlı sonuç alınabileceğini ve sorunların çözümünde daha hızlı mesafe kat edilebileceğini ifade etti.

Elvan, Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Tezel ve beraberindeki heyet ile de bir araya geldi. Görüşmede, sektörün sorunları ele alındı.

Yorumlar