Avis'ten online rezervasyon ve ödemede yüzde 40 indirim

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren araç kiralama markası Avis, online rezervasyon ve ödemede her segmentteki araç...

Google Haberlere Abone ol
Avis'ten online rezervasyon ve ödemede yüzde 40 indirim

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren araç kiralama markası Avis, online rezervasyon ve ödemede her segmentteki araç için yüzde 40 indirim fırsatı sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, AVIS, rezervasyon ve ödemelerini "www.avis.com.tr" internet adresinden online gerçekleştiren müşterilerine yüzde 40 indirim uyguluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avis Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, şunları kaydetti:

"Avis olarak 45 yıla yakın tecrübemiz ile müşterilerimizin beklentilerini en iyi bilen ve karşılayan araç kiralama şirketiyiz. Bize duyulan güvene layık olmak için araç filomuzu daima en yeni ve bakımlı araçlardan oluşturuyor, en yüksek kalitede hizmeti en uygun fiyata sunuyoruz.

Bununla birlikte müşterilerimize her geçen gün daha fazla hayatımıza giren dijital kanallardan ulaşarak yaşamlarını kolaylaştırıyoruz. Bu sezon ödemelerini online gerçekleştiren müşterilerimize ekonomik sınıftan en üst segmente kadar her tür marka ve konfora sahip araç kiralamalarında yüzde 40 indirim sağlayarak hem bütçelerine katkı hem de ödemelerinde kolaylık sunuyoruz."

Yorumlar