ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:

- "Hükümetin açıkladığı yeni teşvik paketinden memnunuz"

Google Haberlere Abone ol
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, hükümeti̇n açıkladığı yeni̇ teşvi̇k paketi̇ni̇n kendi̇leri̇ni̇ memnun etti̇ği̇ni̇ belirterek, özelli̇kle damga vergi̇si̇ ve harçlarda yapılacak düzenlemeleri̇n reel sektör açısından önemli̇ olduğunu ifade etti.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, Bezci, beraberindeki heyetle Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, 65'inci Hükümet'in hızla icraatlarına başladığına dikkati çeken Bezci, "İnşallah bu hizmetler artarak devam edecek. Ülkemiz için hep birlikte çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Hükümetin açıkladığı yeni teşvik paketinin kendilerini memnun ettiğini kaydeden Bezci, özellikle damga vergisi ve harçlarda yeni bir düzenlemeye gidilmesinin önemli olduğunu kaydetti. Bezci, yeni teşvik paketi kapsamında şirket kuruluşunun kolaylaştırılmasının da esnaf ve tüccar açısından önemli bir gelişme olduğunu vurguladı.

Halihazırda damga vergisi ve harçlarda ciroya göre artış olduğunu aktaran Bezci, bu durumun düşük karlılık oranlarıyla çalışan işletmelerde yük oluşturduğunu ifade etti.

Yorumlar