Atatürk Havalimanı'nda 'tatil' rekoru

Okulların tatil olduğu 13 Haziran Cuma günü, Atatürk Havalimanı uçak trafiği bin 294'e, yolcu sayısında ise 142 bine ulaşarak yeni bir rekor kırıldı. Atatürk Havalimanı tüm zamanların rekoruna imza attı. Okulların tatil olduğu gün 13...

Google Haberlere Abone ol
Atatürk Havalimanı'nda 'tatil' rekoru

Okulların tatil olduğu 13 Haziran Cuma günü, Atatürk Havalimanı uçak trafiği bin 294'e, yolcu sayısında ise 142 bine ulaşarak yeni bir rekor kırıldı.

Atatürk Havalimanı tüm zamanların rekoruna imza attı. Okulların tatil olduğu gün 13 Haziran Cuma uçak ve yolcu sayısında rekor kırıldı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal Twitter’dan yaptığı açıklamada,"Atatürk Havalimanı'nda rekorlar devam ediyor. 13 Haziran Cuma günü uçak trafiğinde tüm zamanların rekoru kırıldı. Atatürk Havalimanı'nda dün 1294 uçağa ve 142.000 yolcuya sorunsuzca hizmet veren DHMİ ve tüm havaalanı personeline sonsuz teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Atatürk Havalimanı’nda son rekor 10 Haziran’da kırılmıştı. DHMİ’den alınan verilere göre, 10 Haziran’da uçak trafiği bin 271, yolcu trafiği ise 138 bin 794 olmuştu.

CİHAN

Yorumlar