Asya Emeklilik’ten ‘Türkiye İçin Emeklilik Vakti’ kampanyası

Asya Emeklilik, ‘Türkiye İçin Emeklilik Vakti’ kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında yeni katılımcılara yüzde 25 devlet katkısının yanında AsyaCard ile yapacakları bireysel emeklilik sistemi (BES) ödemelerinde 250 TL’ye varan...

Google Haberlere Abone ol
Asya Emeklilik’ten ‘Türkiye İçin Emeklilik Vakti’ kampanyası

Asya Emeklilik, ‘Türkiye İçin Emeklilik Vakti’ kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında yeni katılımcılara yüzde 25 devlet katkısının yanında AsyaCard ile yapacakları bireysel emeklilik sistemi (BES) ödemelerinde 250 TL’ye varan Asya Puan hediye ediyor.

Kampanyaya dahil olanlar AsyaCard kredi kartı aidatı ve Bank Asya hesap işletim ücreti ödemiyor. Sözleşme yapan katılımcılar bir sene internet, ATM, telefon bankacılığı ve cep şubeden para transferlerini ücretsiz yaparken; konut ve taşıt finansmanı dosya masraflarında yüzde 50 indirim hakkı da elde ediyor.

2 senede 203 bin katılımcıya ulaşarak sektörün 7’nci büyük emeklilik şirketi olan Asya Emeklilik’in Genel Müdürü Türker Gürsoy, “Ramazan bireysel emekliliğe de bereketi ile geldi. Katılımcılarımız, sunduğumuz avantajlar ile bugünden kazanmaya başlayacak ve rahat bir emeklilik dönemi için tasarruf yaparak önemli bir adım atacaklar.” dedi.

CİHAN

Yorumlar