AssisTT Genel Müdürü Dülgeroğlu:

- "Türk Telekom'dan aldığımız güçle, 20 şehirdeki 22 bölgede yaklaşık 10 bin çalışanımızla hizmet veriyoruz"

Google Haberlere Abone ol
AssisTT Genel Müdürü Dülgeroğlu:

ORDU (AA) - AssisTT Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu, Türk Telekom'dan aldıkları güçle, 20 şehirdeki 22 bölgede yaklaşık 10 bin çalışanla hizmet verdiklerini bildirdi.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, Türk Telekom Grup Şirketi AssisTT tarafından düzenlenen, "Sunay Akın'la Çağrı'şımlar" adlı organizasyonda AssisTT Ordu Çağrı Merkezi'nde çalışan 350 kişinin, şair ve araştırmacı Sunay Akın'la bir araya geldiği belirtildi.

Açıklamada, Sunay Akın'ın çalışanlara yönelik sunum gerçekleştirdiği ifade edilerek, AssisTT Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu'nun şu ifadeleri yer aldı:

"Türk Telekom'dan aldığımız güçle, 20 şehirdeki 22 bölgede yaklaşık 10 bin çalışanımızla hizmet veriyoruz. Müşteri memnuniyetimizi daha da artırmak için bu yıl iki konuya ağırlık vereceğiz. Bunlardan birincisi takım ruhu, ikincisi ise kişisel gelişimin önemi. Bu amaçla 13 şehirde 16 etkinlik düzenlemek üzere yola çıktık. Bu etkinlik dizisi ile çalışanlarımızın performansının ve hizmet kalitemizin daha da artacağını düşünüyoruz."

Dülgeroğlu, Sunay Akın ile birlikte gerçekleştirecekleri etkinlik kapsamında 5 bin çalışana ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

Yorumlar