AssisTT, EMEA bölgesinin en iyi çağrı merkezi seçildi

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom iştiraki AssisTT, çağrı merkezi sektörünün önde gelen organizasyonlarından "Contact Center World"de, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika...

Google Haberlere Abone ol
AssisTT, EMEA bölgesinin en iyi çağrı merkezi seçildi

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom iştiraki AssisTT, çağrı merkezi sektörünün önde gelen organizasyonlarından "Contact Center World"de, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgesinin "En İyi Çağrı Merkezi" seçildi.

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamaya göre, AssisTT, tüm dünyada çağrı merkezi sektörünün prestijli ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ve 50 ülkeden bin 600 adayın yarıştığı "Contact Center World EMEA"da ödüllendirildi.

"En İyi Çağrı Merkezi" kategorisinde birincilik ödülünü kazanan AssisTT, performans denetleme sisteminin tamamen otomatize edilmesindeki başarısı sayesinde "En İyi Teknoloji İnovasyonu" kategorisinde ikinci oldu. AssisTT ayrıca, yaptığı özel anlaşmayla tüm Türkiye'deki yaygın İŞKUR ağının çok sayıda adaya başarıyla ulaşmasıyla da "En İyi İşe Alım Kampanyası" kategorisinde üçüncülüğe layık görüldü.

AssisTT, "En İyi Çağrı Merkezi" kategorisindeki birinciliğiyle kasım ayında Las Vegas'ta düzenlenecek dünya finallerinde de yarışacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AssisTT Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu, aldıkları ödüllerle AssisTT ve Türkiye adına onur duyduklarını belirterek şunları kaydetti:

"Türkiye'nin en büyük dış kaynak çağrı merkezi olarak, yenilikçi teknolojilerle sektörümüze yön veriyoruz. Sunduğumuz hizmetlerle, geleneksel çağrı merkezinin işlevini değiştiriyoruz. Tüm bu özelliklerimizle aldığımız ödüllerle başarımızı uluslararası arenada bir kez daha tescilledik. Türk Telekom'un çağrı merkezi şirketi olarak müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetini artırmak, başarılarımızı daha yükseklere taşımak ve ülkemize yeni ödüller kazandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu değerli ödülü almamızda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Yorumlar