ASKON Genel Başkanı Koca:

- "17-25 Aralık gibi hareketleri yaşamalarına rağmen hala FETÖ mensubu bulundurup, bugün FETÖ temizliği yapmaya çalışanlar önemli bir vebali boyunlarında taşımaktadır. ASKON bünyesinde ise temizlenecek bir FETÖ virüsü bulunmamaktadır"

Google Haberlere Abone ol
ASKON Genel Başkanı Koca:

İSTANBUL (AA) - Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, "17-25 Aralık gibi hareketleri yaşamalarına rağmen hala FETÖ mensubu bulundurup, bugün FETÖ temizliği yapmaya çalışanlar önemli bir vebali boyunlarında taşımaktadır. ASKON bünyesinde ise temizlenecek bir FETÖ virüsü bulunmamaktadır." değerlendirmesinde bulundu.

Koca, yaptığı yazılı açıklamada, ASKON'un 28 Şubat sürecine rağmen hayat bulduğunu belirterek, "Herkes bilir ki ASKON rahmetli Erbakan Hocamızın delaletleriyle kurulmuştur. Bu öyle ilginç bir nokta ki doğduğu günden bu tarafa FETÖ yapıları ve bağlılarıyla her zaman 'kan uyuşmazlığı' yaşamasına sebep oldu. Bugün herkes Erbakan’ı rahmetle anarken, FETÖ’nün Erbakan’ı durdurmak, milli görüş hareketini engellemek ve Refah Yol Hükümetini yıkmak için görev alan bir yapı olduğunu itiraf ediyor." ifadelerini kullandı.

ASKON'un salim bir yapı olduğunu, Gezi olaylarında da milli iradeye kastedildiğinde de yine en net tepkiyi ASKON'un ortaya koyduğunu bildiren Koca, şunları kaydetti:

"4 ağaca karşı 400 bin fidan' serlevhasıyla önemli bir toplumsal reaksiyon ortaya koymuş ve bunu ilk olarak yapan bir STK olmuştuk. 15 Temmuz'da da aynı ruhla hareket ettik ve daha darbenin karakteri ortaya çıkmadan darbeye karşı olduğunu, darbeye karşı direneceğimizi beyan ettik. Bu noktada şunu açıkça söylemek istiyorum ki, 17-25 Aralık gibi hareketleri yaşamalarına rağmen hala FETÖ mensubu bulundurup, bugün FETÖ temizliği yapmaya çalışanlar önemli bir vebali boyunlarında taşımaktadır. ASKON bünyesinde ise temizlenecek bir FETÖ virüsü bulunmamaktadır."

Yorumlar