Ankara'da hediyelik eşya fuarı açıldı

Ankara'da bu yıl beşinci kez açılan ‘Yılbaşı Hediyelik Eşya Fuarı’ yerli ve yabancı 230 firmayı bir araya getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da hediyelik eşya fuarı açıldı

Ankara'da bu yıl beşinci kez açılan ‘Yılbaşı Hediyelik Eşya Fuarı’ yerli ve yabancı 230 firmayı bir araya getirdi. Yılbaşına özel binlerce hediyelik eşya ve el sanatı ürünü ziyaretçilerini bekliyor.

20-30 Aralık tarihleri arasında ATO Congresıum'da açık olacak fuara Türkiye’nin her yöresinden ürünler sergileniyor. Fuarı, yılbaşı gecesine kadar 120 bin ziyaretçinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuara Malatya, Sivas, Çanakkale, Rize, Mardin gibi pek çok farklı yöreye ait zengin ürün çeşidi stantlarda satışa sunuluyor. Afrika, Ortadoğu, Orta Asya ülkelerinden de ürünler stantlardaki yerini aldı. Etkinlikte giysiler, yemekler, takılar, kumaşlar, el sanatları, antik ürünler, halılar sergileniyor.

Fuarın organizasyonunu üstlenen Rem Fuarcılık ve Organizasyon Koordinatörü Remzi Çayır, yılbaşı öncesi açılan fuara tüm Ankaralıları beklediklerini ifade ederek "Hem ülkemizin hem de başka ülkelerin zengin kültürel birikimini burada görmek mümkün. Ziyaretçilerimiz yılbaşı hediyesi almak için AVM dolaşmak yerine bu fuarda her istediğini bulabilirler.” dedi. Esnafın düzenlenen fuarlardan çok memnun ayrıldığını kaydeden Çayır, ATO Congresium’un bu durumun oluşmasında önemli bir etken olduğunu söyledi. 20 Aralık’ta açılan fuar 30 Aralık’ta sona erecek. 10 gün boyunca 120 bin Ankaralının ziyaret etmesi bekleniyor.
CİHAN

Yorumlar