Ali Koç: Tüm Türkiye'ye yayılmayı hedefliyoruz

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Adana'da Koçtaş’ın ikinci mağazasını açtı.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç: Tüm Türkiye'ye yayılmayı hedefliyoruz

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Adana'da Koçtaş’ın ikinci mağazasını açtı. Koç," Sadece İstanbul, Ankara'da değil, tüm Türkiye'ye yayılmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Ev gerekçeleri ve yenileme perakendeciliğinin önemli isimlerinden Koçtaş, Türkiye genelindeki 42. mağazasını, Adana'daki M1 Alışveriş Merkezi'nde açtı. 10 milyon dolarlık yatırımla açılan Koçtaş'ın şehirdeki ikinci mağazasına ilk gün vatandaşlar akın etti. İşadamı Ali Koç, mağazaya gelenlerle selamlaştı, fotoğraf çekmek isteyenlere 'hayır' demedi. Koç, Pervin Olgun isimli bir kadının “Yürekli insansınız” sözü üzerine tebessüm edip kadının cep telefonu ile birlikte fotoğrafını çekti.

Koç, açılıştaki konuşmasında, Koçtaş'ın içinde bulunduğu sektörün lideri olduğunu ifade ederek bu yıl içinde yüzde 10 büyüme hedeflediklerini bildirdi. Koç, bu yıl 3 yeni mağaza daha açacaklarını ifade ederek Koçtaş'ın Anadolu'da 21 ayrı şehirde bulunduğunu anlattı. Koç, sadece İstanbul ve Ankara'da değil tüm Anadolu'ya yayılmayı hedeflediklerini dile getirerek “Ülkemiz geliştikçe, gerçek potansiyeline kavuştukça mağazalarımız da ülke geneline yayılıyor” dedi.
Koç, Koçtaş önlüğü giyip, mağazanın açılış kurdelesini kesti, ardından mağazayı gezdi.
CİHAN

Yorumlar