Alfemo Mısır'da üçüncü mağazasını açtı

Alfemo, Mısır'da Mohandeseen ve El Nozha’daki teşhir mağazalarının ardından üçüncü ve en büyük konsept mağazasını başşehirKahire’de, dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran City Stars Mall'da hizmete açtı.

Google Haberlere Abone ol
Alfemo Mısır'da üçüncü mağazasını açtı

Alfemo, Mısır'da Mohandeseen ve El Nozha’daki teşhir mağazalarının ardından üçüncü ve en büyük konsept mağazasını başşehirKahire’de, dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran City Stars Mall'da hizmete açtı. Mısır’ın popüler müzik grubu Cairokee’nin konseriyle renklenen açılışa, Kahireliler yoğun ilgi gösterdi. Alfemo Mobilya Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, Kahire Ticaret Müşaviri Hasan Ali Erdem, Alfemo’nun Mısır’daki iş ortağı Mohamed Elakshar, Mahmoud Mohamad Elsayed Hassan ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış, renkli görüntülere sahne oldu. Açılış organizasyonu kapsamında 4 saat süren etkinlikte City Stars Alışveriş Merkezi, ziyaretçi akınına uğradı.

Genel Müdür Davulcuoğlu, yaptığı açıklamada Mısır’a 2005 yılından bu yana ihracat yapan Alfemo'nun, konsept mağazalarıyla bu ülkede planlı büyümesine devam ettiğini söyledi. Davulcuoğlu, “Mısır halkının yoğun ilgisi bizi çok memnun etti. Mısır’daki iş ortaklarımızla ilerleyeceğimiz daha birçok proje olacak, yatırımı hiçbir zaman durdurmayacağız. Alfemo olarak Dubai ve Londra’da gerçekleştirdiğimiz büyük mağaza açılışlarından sonra Mısır’da da büyük bir yatırıma imza atarak, Türk mobilyasının dünya çapında yaygınlaşmasına önemli katkılar sağlıyoruz.” dedi. CİHAN

Yorumlar