Alfemo, Londra’da ilk mağazasını açtı

Dünyanın atmış farklı ülkesine ihracat yapan Alfemo Mobilya İngiltere'nin başkenti Londra’daki ilk mağazasını Tottenham bölgesinde hizmete açtı.

Google Haberlere Abone ol
Alfemo, Londra’da ilk mağazasını açtı

Dünyanın atmış farklı ülkesine ihracat yapan Alfemo Mobilya İngiltere'nin başkenti Londra’daki ilk mağazasını Tottenham bölgesinde hizmete açtı. Alfemo, Londra’da ünlü futbol kulüplerinden Tottenham’a komşu oldu.

İngiltere Distribütörlüğünü Açıl Group’un yaptığı Alfemo’nun açılış kurdelesini, İşçi Partisi Edmonton Milletvekili Andy Love, Haringey Belediye Başkanı Sheila Peacock, Türkiye’nin Londra Başkonsolosluğu Muavin Konsolosu Reyhan Yılmaz, Ticaret Başmüşaviri Yavuz Mollasalihoğlu, Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, Açıl Group yöneticileri Şükrü ve Veyis Açıl birlikte yaptı.

"KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN 60 ÜLKEYE İHRACAT"

Ramazan Davulcuoğlu halen dünyanın farklı coğrafyalarında 35’ten fazla ülkede mağazalar açtıklarını belirterek, bunun yanısıra 60’ın üzerinde ülkeye de ihriaat gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Alfemo’nun kuruluşundan bu yana, kaliteden ödün vermeden, modern teknolojiler kullanarak dünya trendlerini Türk kültürüyle yorumlayıp, tasarım harikası ürünleri uygun fiyatlarda müşterilerin beğenisine sunduğunu belirten Davulcuoğlu sektörde moda ve trend oluşturma konusunda iddialı olduklarını ifade etti.

Alfemo Londra’da, yatak odasından yemek odasına, genç odasından oturma gruplarına kadar geniş ürün yelpazesi ile bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya ve aksesuarları iki katlı yeni mağazasında açılış dolayısıyla yüzde 50’ye varan indirimli kampanya başlattı. CİHAN

Yorumlar