Alfemo İngiltere'deki ilk mağazasını açtı

Türkiye’nin önde gelen mobilya tasarım markalarından Alfemo, Avrupa’daki büyümesini İngiltere’de açtığı yeni mağazasıyla sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Alfemo İngiltere'deki ilk mağazasını açtı

Türkiye’nin önde gelen mobilya tasarım markalarından Alfemo, Avrupa’daki büyümesini İngiltere’de açtığı yeni mağazasıyla sürdürüyor. Alfemo, İngiltere için oluşturduğu beş yıllık stratejik plan doğrultusunda bu yıl içinde iki mağaza daha açacak.

Konsept mağazalarıyla özgün tasarıma sahip, şık ve kaliteli ürünlerini Türkiye ve yurtdışında müşterileriyle buluşturan Alfemo’nun İngiltere’deki ilk mağazası, şehrin ticari açıdan en önemli lokasyonlarından biri olan Tottenham High Road’da geçen hafta hizmete girdi. Mağazanın açılışını Edmonton Milletvekili Andy Love, Haringey Belediye Başkanı Sheila Peacock, Türkiye’nin Londra Başkonsolosluğu Muavin Konsolosu Reyhan Yılmaz, Londra Ticaret Başmüşaviri Yavuz Mollasalihoğlu, Enfield Belediye Meclisi üyeleri Ahmet Karahasan ve Yusuf Çiçek, Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, şirketin üst düzey yöneticileri, Açıl Group yöneticileri Şükrü Açıl ve Veyis Açıl birlikte yaptı. Burada konuşan Davulcuoğlu, İngiltere’nin Türk mobilya sektörü için önemli bir konumda bulunduğuna dikkat çekerek, “Alfemo olarak modern ve şık tasarımlarımız, ulaşılabilir fiyat politikamız, geniş pazarlama ve reklam faaliyetlerimizle kısa sürede İngilizlerin ve Londra nüfusunun önemli bir bölümünü oluşturan yabancı uyrukluların mobilya tercihlerinde ilk sırada yer alacağımıza inancımız tam. Dünya standartlarında üretimini gerçekleştirdiğimiz ve bir dünya markası olmaya aday Alfemo için pazar araştırmalarımıza istinaden planlamamız, 2014 itibariyle ekonomisi büyüme gösteren İngiltere’de mobilya pazarındaki açık noktaların kapatılması üzerine kurulu. Alfemo olarak hedefimiz, dünyanın birçok önemli merkezinde konsept showroom açılışlarımıza yılın ilk aylarından itibaren ciddi bir ivmeyle devam etmek. Önümüzdeki günlerde birçok farklı ülkede yeni Alfemo mağazalarının açılışını yapacağız.” dedi. CİHAN

Yorumlar