Alfa, Turkcell'i Satın Almak İçin Teklif Verdi

Alfa Telecom Turkey, Çukurova yüzde 13,76 oranındaki Turkcell İletişim hisselerini satın almak için teklifte bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Alfa, Turkcell'i Satın Almak İçin Teklif Verdi

Türkiye'nin en meşhur GSM operatörlerinden Turkcell'e ilişkin hisselerin bir bölümünün satışı için düğmeye basıldı. Alfa Telecom Turkey Turkcell'e talip oldu.

SATIN ALMAK İÇİN TEKLİF YAPTI

Alfa Telecom Turkey , Çukurova Telecom Holdings'in, Çukurova Grubu şirketlerinden Çukurova Finance International'a ilişkin bulunan ve Ziraat Bankası'na ipotekli yüzde 13,76 oranındaki Turkcell İletişim hisselerini satın almak için teklifte bulundu.

KAMU AYDINLATMA PLATFORMUNA BİLDİRİLDİ

Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer saha hususi hal izahatsında şunlar kaydedildi:

'Alfa Telecom Turkey Limited, bir British Virgin Islands şirketi bulunan Çukurova Telecom Holdings Limited'in, Çukurova Grubu şirketlerden Çukurova Finance International Limited'e (Çukurova) ilişkin bulunan ve yasal bir ipoteke binaen Ziraat Bankası AŞ (Ziraat) hesabına kayıtlı bulunan ve Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'deki takribî yüzde 13,76 oranındaki dolaylı hisseye tekabül eden 51 tane B Grubu hissesinin tamamını pay başına 54 milyon 902 bin dolar bedel mukabilinde satın almak üzere, Çukurova ve Ziraat'e ilgili hissedarlık sözleşmesi uyarınca teklifte bulunmuştur.'

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar