Alanyalı turizmciler sezonu masaya yatırdı

Antalya’nın Alanya ilçesinde turizm acente temsilcileri, otel sahipleriyle bir araya gelerek sezonu masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Alanyalı turizmciler sezonu masaya yatırdı

Antalya’nın Alanya ilçesinde turizm acente temsilcileri, otel sahipleriyle bir araya gelerek sezonu masaya yatırdı. White Gold Otel’de bir araya gelen turizmciler, 1 Nisan itibariyle başlayan turizm sezonunun ‘başlangıcını ve devamında nasıl olacak’ gibi konular üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, sezonu 1 Nisan itibariyle geleneksel anlamda açtıklarını kaydetti. Bu minvalde konaklama sektörü ve acente temsileriyle bir araya geldiklerini ifade eden Sili, “Arkadaşlarımızla bir araya gelerek ‘sezon nasıl başladı’, ‘devamında nasıl olacak’ gibi konular üzerinde görüşme fırsatı bulduk. Bu tip etkinliklerde bir araya gelişlerimiz üyelerimize doğru, güncel bilgi aktarma ve kararlarına ışık tutma anlamında önem taşıyor. Herkese iyi bir sezon temenni ediyoruz.” dedi.

“ÖNCEKİ YILA ORANLA YÜZDE 20’LİK ERKEN REZERVASYON ARTIŞI YAŞIYORUZ”

White Gold Otel Genel Müdürü Hakan Güney, önceki yıla oranla tesislerinde yüzde 20’lik erken rezervasyon artışı yaşadıklarını dile getirdi. Sezon başlangıcında acenteci ve otelci dostları bir araya getirdiklerini dile getiren Güney, “Bir yandan sezonu değerlendirirken bir yandan da keyifli bir kahvaltı yaptık. Önümüzdeki sezonun herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Özellikle İskandinav ülkeleri Hollanda, Belçika ve Almanya pazarında artışlarımız söz konusu.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar