Aktif Eğitim Sen Gaziantep Şubesi il genel kurulunu yaptı

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Gaziantep Şubesi, ilk olağan genel kurulunu yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Mevcut başkan Veysel Öncel, tekrar Gaziantep şube başkanı seçildi. Divan Kurulu’nun oluşturulması ile başlayan...

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitim Sen Gaziantep Şubesi il genel kurulunu yaptı

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Gaziantep Şubesi, ilk olağan genel kurulunu yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Mevcut başkan Veysel Öncel, tekrar Gaziantep şube başkanı seçildi.

Divan Kurulu’nun oluşturulması ile başlayan genel kurul, mevcut Başkan Veysel Öncel’in konuşmalarıyla devam etti. Konuşmasına, Soma’da maden faciasındaki şehitlerine ve Bosna’da sel felaketinde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Öncel, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Türkiye genelinde toplam 28 bin üyeye, Gaziantep genelinde de kısa sürede 900’e yakın üyeye ulaştığını belirten Öncel, eğitimin her aşamasında, uluslararası kriterlere uygun eğitim ve öğretim yapılabilmesine imkan sağlanabilmesi amacıyla, mevcut yasa ve yönetmeliklerin iyileştirilmesini sağlayacaklarını ifade etti. Öncel, “Her zaman barışı savunan, diyaloga açık, kaynaştırıcı, birleştirici, geleceğe katkıda bulunan, eğitimin güçlü sesi olarak yola çıkan Aktif Eğitim Sen, sizlerin katkılarıyla daha çok üyeye ulaşarak güçlü ve etkili sendika olmayı hedeflemektedir.” dedi.

Seçim sonucunda şube yönetim kurulu şu şekilde oluştu: “Şube Başkanı Veysel Öncel, Şube Başkan Vekili Tayüp Çiftçi, Mali İşler Muhammet Habibullah Çelik, Teşkilatlanma Ayhan Gül, Dış İlişkiler ve Basın Mustafa Seçkin Kartal, Eğitim ve Sosyal İşler Ferhat Sarıkaya, Mevzuat ve Toplu Sözleşme Abdullah Yalçın”

CİHAN

Yorumlar