Aksa Jeneratör'den demokrasi nöbetlerine enerji desteği

- Aksa Jeneratör, demokrasi nöbetleri süresince meydanlara mobil şarj istasyonları ve jeneratörler kurdu

Google Haberlere Abone ol
Aksa Jeneratör'den demokrasi nöbetlerine enerji desteği

ANKARA (AA) - Aksa Jeneratör'ün, 10 Ağustos'a kadar süren demokrasi nöbetlerine, meydanlara kurduğu mobil şarj istasyonları ve jeneratörlerle destek verdiği bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Aksa Jeneratör'ün, mobil şarj istasyonları ve jeneratör setleriyle 10 Ağustos'a kadar meydanlardaki enerji ihtiyacının karşılanmasına destek olduğu ve şirketin bu süre zarfında "Kesintisiz Demokrasi, Kesintisiz Enerji" mottosu ile hareket ettiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nin enerji desteğinin de Aksa tarafından karşılandığına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Aksa Jeneratör, bu anlamlı günde 60 adet sessiz kabinli ve mobil jeneratör olmak üzere 5 megavat enerji kapasiteli jeneratör setleriyle alanın enerji ihtiyacını karşıladı. Katılımcıların demokrasi coşkusunu kesintisiz yaşaması için alana 20 adet mobil telefon şarj istasyonu da sağlayan Aksa Jeneratör, milyonlarca kişiye mobil elektrik konforunu yaşattı. Şarj istasyonundan yararlanan katılımcılar bu özel gecenin sonunda cep telefonlarıyla enerjilerini ve ışıklarını tüm Türkiye ile paylaştılar. "

Yorumlar