Akbank'tan 2017 ertelemeli bayram kredisi

İSTANBUL (AA) - Akbank, müşterilerine Kurban Bayramı'na özel yüzde 1,19 dan başlayan faizlerle kredi kullanma ve ödemeleri 2017'ye erteleme imkanı sağlıyor....

Google Haberlere Abone ol
Akbank'tan 2017 ertelemeli bayram kredisi

İSTANBUL (AA) - Akbank, müşterilerine Kurban Bayramı'na özel yüzde 1,19 dan başlayan faizlerle kredi kullanma ve ödemeleri 2017'ye erteleme imkanı sağlıyor.

Banka açıklamasına göre, Akbank müşterileri, 30 Eylül'e kadar kredi kullandıklarında 25 bin TL kredi için yüzde 1,19 faiz oranından yararlanırken, ödemelerine 2017'de başlayabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, şunları kaydetti:

"Bayram dönemi müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bir dönem. Bu yıl bayramın okula hazırlık dönemine de denk gelmesi ile tüketicilerin ihtiyaçları artıyor.

Akbank olarak tüketicilerin ihtiyaçlarına en uygun finansal çözümleri geliştirerek ihtiyaç duydukları her zaman müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bu dönemde ertelemeli kampanya ile ödemelerini 2017'ye ertelemek isteyen müşterilerimizin hizmetindeyiz."

Yorumlar