Akbank "Yatırımcı Buluşmaları" devam ediyor

ADANA (AA) - Akbank Birebir Bankacılık, Adana'da "Yatırımcı Buluşmaları" düzenledi. Etkinlikte, yerel ve küresel yatırım iklimi hakkında katılımcılara bilgi...

Google Haberlere Abone ol
Akbank "Yatırımcı Buluşmaları" devam ediyor

ADANA (AA) - Akbank Birebir Bankacılık, Adana'da "Yatırımcı Buluşmaları" düzenledi.

Etkinlikte, yerel ve küresel yatırım iklimi hakkında katılımcılara bilgi verilirken, yatırımcılar ve yatırım yapmayı planlayanların soruları yanıtlandı.

Toplantı öncesinde Akbank Yatırım Hizmetleri’nin kişiye özel yatırım tavsiyesi veren yatırım danışmanlığı hizmetiyle ilgili hazırlanan özel odalarda müşteriler Ak Yatırım'ın İstanbul Genel Müdürlük merkezindeki yatırım danışmanlarıyla video konferans yöntemiyle görüştü.

Akbank Hazineden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerim Rota'nın moderatörlüğünde düzenlenen toplantıya, Akbank Birebir Bankacılık müşterileri büyük ilgi gösterdi. Toplantıya Ak Portföy Genel Müdür Yardımcısı ve CFA Society of Istanbul Başkanı Ertunç Tümen, Ak Yatırım Bireysel Yatırım Danışmanlığı Bölüm Başkanı Tolon Aydos ve Ak Yatırım Uluslararası Piyasalar Araştırma Yöneticisi Okan Ertem katıldı.

Buluşmalar kapsamında, dünyadaki mevcut ekonomik gelişmeler ve Türkiye'deki yansımaları ile ekonomik kısa, orta ve uzun vadede beklentiler değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca nelerin yatırım olup, nelerin olmadığı, yatırımlarda yapılan yanlışlar, yatırımcının yatırım yaparken kendini tanımasının önemi ve mevcut ortamda hangi yatırım araçlarına yönelinmesi gerektiği, kişiye özel yatırım tavsiyeleri ve yatırım danışmanlığı gibi konuların üzerinde duruldu.

Geçen yıl İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapılan "Yatırımcı Buluşmaları"na Antalya ile devam edilecek.

Yorumlar