Ahmet Sait Kavurmacı: Rakibimiz yok refikimiz var

Aydınlı Grup CEO’su Ahmet Sait Kavurmacı, "Büyüğümüzün bize aşıladığı 'rakibimiz yok refikimiz var' anlayışını ilke edindik.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Sait Kavurmacı: Rakibimiz yok refikimiz var

Aydınlı Grup CEO’su Ahmet Sait Kavurmacı, "Büyüğümüzün bize aşıladığı 'rakibimiz yok refikimiz var' anlayışını ilke edindik. Bu ilkemizden dolayı ilk sırada yer almak için daima azimle çalışıyoruz." dedi.

Ahmet Sait Kavurmacı, Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TASİAD) konuğu olarak “Ufku Zorlayanlar” programı kapsamında Tekirdağlı iş adamlarıyla bir araya geldi. İş adamlarına tavsiyelerde bulunan Kavurmacı, "Ekibimiz ile her pazartesi toplantı yapıyoruz ve her toplantıda bir temel değeri ele alıyoruz. Bunlar; gurur ve kibir, fedakârlık, istişare ruhu, istikrar ve güzel ahlak gibi konular. Bu temel değerler aslında bizim temelimiz olmalıdır. Vizyon ve misyonunuza insanlara faydalı olmayı koyarsanız ve buna sınır çizmezseniz ne coğrafi bir sınır, ne dini bir sınır, ne mezhepsel bir sınır çizmiyorsanız ufkunuz bütün dünya ise o zaman, bunun altını besleyebildiğiniz temel değerleri koruyabilecek kurallar koymak daha da önem kazanıyor." diye konuştu.

Program sonunda TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı, Aydınlı Grup CEO’su Ahmet Sait Kavurmacı’ya günün anısına plaket takdim etti. Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

CİHAN

Yorumlar