90 noktaya indirimli uçuruyor

Emirates Havayolları’nın yeni kampanyası kapsamında 13 Ocak-31 Ocak tarihlerinde alınan biletlerle 1 Mayıs – 31 Temmuz tarihlernde Güney ve Kuzey Amerika, Afrika, Avustralya, Yeni Zelanda, Ortadoğu, Hint Okyanusu, Hint Yarımadası ve Uzak Doğu’da 90 ayrı.

Google Haberlere Abone ol
90 noktaya indirimli uçuruyor

Emirates Havayolları’nın yeni kampanyası kapsamında 13 Ocak-31 Ocak tarihlerinde alınan biletlerle 1 Mayıs – 31 Temmuz tarihlernde Güney ve Kuzey Amerika, Afrika, Avustralya, Yeni Zelanda, Ortadoğu, Hint Okyanusu, Hint Yarımadası ve Uzak Doğu’da 90 ayrı noktaya indirimli yolculuk yapılabilecek.

Bölgelere göre ekonomi sınıfı bilet fiyatları, Ortadoğu’ya 306 Euro, Afrika’ya 332 Euro; Hint Yarımadası’na 463 Euro; Uzak Doğu’ya 469 Euro; Hint Okyanusu’na 498 Euro; Güney Amerika’ya 679 Euro; Avustralya / Yeni Zelanda’ya 738 Euro ve Kuzey Amerika’ya 812 Euro’dan başlıyor.

Emirates yolcuları, uçaklarda ödüllü yemekleri tadabiliyor, ayrıca bin 600’ü aşkın gişe rekoru kıran filmler seyredebiliyor.

Fiyatlara tüm vergiler ile yakıt harçlarının dâhil olduğu kampanyadan yararlanmak için www.emirates.com.tr ‘den veya Emirates şubeleri ile acentalardan bilet almak gerekiyor.
CİHAN

Yorumlar