4 G destekli yeni akıllı telefonu T50'yi 699 liradan satacak

Turkcell, kendi markasıyla çıkardığı yeni telefonu T50'yi kullanıcılarına tanıttı. 699 TL'lik fiyatıyla satışa sunulacak olan Turkcell T50, Türkiye’nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu olma özelliği taşıyor. T50’nin üretiminin...

Google Haberlere Abone ol
4 G destekli yeni akıllı telefonu T50'yi 699 liradan satacak

Turkcell, kendi markasıyla çıkardığı yeni telefonu T50'yi kullanıcılarına tanıttı. 699 TL'lik fiyatıyla satışa sunulacak olan Turkcell T50, Türkiye’nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu olma özelliği taşıyor. T50’nin üretiminin bir kısmını Türkiye’de yapılacak.

Turkcell, yeni akıllı telefonu T50'yi KKTC'de düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Toplantıda telefonun sahip olduğu özellikler de kamuoyuna duyuruldu. Şirketin Genel Müdürü Süreyya Ciliv, cihazın Temmuz başında 699 TL peşin fiyatla satışa sunulacağını ifade etti. Ciliv, Turkcell olarak akıllı telefonları lüks değil, insanların hayatını kolaylaştıran, bilgiye ulaştıran birer cep bilgisayarı olarak gördüklerini kaydetti.

Herkesin bu cihazların sunduğu fırsatlardan yararlanabilmesi için ileri teknolojiyi erişebilir fiyata sunmanın önemine inandıklarını dile getiren Ciliv, "T serisi cihazlarımız bugüne dek 1,5 milyon kullanıcıya ulaştı. Her 10 kişiden 7’si ilk defa T serisi ile akıllı telefona geçti. Turkcell T40 ile Türkiye’nin ilk yerli akıllı telefonunu üretmiştik, T50 ile bir ilke daha imza atıyoruz." dedi.

Turkcell T50'nin Türkiye’nin operatör markası taşıyan ilk 4G’li telefonuna vurgu yapan Ciliv, "Günümüzün 43.2 Mbps’ye varan çift taşıyıcılı internet teknolojisini hem de 150 Mbps’yi bulan geleceğin 4G teknolojisini destekleyen T50 ile bilgiye ve eğlenceye her an her yerden turbo internet hızında erişmek mümkün. Turkcell T50, günümüzün bilgisayarını en uygun fiyata Turkcell’linin cebine taşıyor." diye konuştu.

AKILLI BİLEKLİK

T50’nin en dikkat çekici aksesuarı, T-Fit adını taşıyan her tarza uyacak akıllı bileklik. T-Fit ile atılan adım sayısı, kat edilen mesafe, harcanan kalori gibi bilgileri takip edilebilecek. Aynı zamanda saat ve titreşimli alarm özelliği taşıyan bileklik, uyku kalitesi bilgilendirmesi de yapabiliyor. T-Fit’e tarifeye ek ücretler ve çeşitli renk seçenekleriyle sahip olmak mümkün olacak.

Turkcell T50 Teknik Özellikler

Ekran: 5' HD (1280x720)

Veri Bağlantısı: LTE (150 Mbps) & DC-HSDPA+/Çift taşıyıcı (43.2 Mbps) & EDGE

Kamera: 13 MP arka /2 MP ön (1080p Video kayıt / Yeni ve kolay kamera arayüzü, entegre fotoğraf filtre efektleri, gelişmiş HDR özelliği, Yüz güzelleştirme, gülümseme tanıma, panaroma)

İşlemci: Qualcomm 8926 1.2 GHz Dört Çekirdek

Ses özellikleri: HD Ses, gürültü engelleme, Dolby Digital Plus

İşletim Sistemi: Android 4.4.2 (Kit Kat)

Hafıza: 16 GB Dahili

Batarya: 2300 mAh / Hızlı şarj

Boyutlar: 142.3 X 70.4 X 7.8 mm

Ağırlık: 130.4 gram CİHAN

Yorumlar