25. İzmir Mobilya Fuarı açıldı

Bu yıl 25.'si düzenlenen İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO 2014), İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda açıldı.

Google Haberlere Abone ol
25. İzmir Mobilya Fuarı açıldı

Bu yıl 25.'si düzenlenen İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO 2014), İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda açıldı. Son trendlerin sergilendiği fuarı, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından yaklaşık 30 bin sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Açılışta konuşan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, MODEKO’da katılımcı ve ziyaretçilerin mobilya endüstrisindeki karar vericilerle tanışma ve yeni iş imkanları geliştirme fırsatı yakalayacağını söyledi. Türk mobilya üreticisinin vizyona çıktığı fuarda, mobilya endüstrisinden geleceğe yönelik bütün beklentilerin karşılandığının görüleceğini belirterek, “Dünyadaki mobilya teknolojilerini ve tasarımcılarını yakından takip eden yerli üreticilerimiz, her zaman trend mobilyalar üretiyor. Mobilya sektörümüz yeniliklere açık yapısı, kalite ve tasarımı birleştiren üretimi sayesinde dünya çapında beğeni topluyor. Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Afrika’ya kadar tüm büyük pazarlar için stratejik bir nokta olan İzmir’de düzenlediğimiz MODEKO, her yıl sektör profesyonellerini buluşturuyor. Hedeflerimiz doğrultusunda MODEKO Fuarı'yla mobilya sektörümüzü dünyada daha iyi konumlara getirmeye devam edeceğiz. Mobilya sektörümüzü büyütmek ve geliştirmek adına her geçen gün daha da büyüttüğümüz hedeflerimiz doğrultusunda yaptığımız çalışmalar, karşılığını açıklanan üretim ve satış rakamlarıyla taçlandırmaya devam edecek.” dedi.

Konuşmaların ardından törene katılanlar stantları ziyaret etti. MODEKO katılımcısı 200’ün üzerindeki firma ve marka, ürün ve hizmetlerini sergiliyor. Toplam 25 bin metrekarelik alanın tamamının kullanıldığı fuarda modern ve klasik, eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis, mutfak ve bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarlarıyla aydınlatma ekipmanları görücüye çıktı. Fuarda 1/A, 1/B, 2 ve 3 numaralı sergi salonlarında fabrikasyon ev mobilyaları, VIP hol olarak adlandırılan 4 numaralı salonda ise tasarım ağırlıklı klasik ve avangard mobilyalar görülebiliyor. CİHAN

Yorumlar