VGM burs başvuru tarihi belli oldu

Yüzbinlerce öğrenci ÖSYM'nin düzenlediği üniversiteye geçişin ilk aşaması olan YGS ve LYS'ye girip üniversitelere yerleşti. Açıklanan tercih sonuçlarının ardından üniversitelere yerleşen öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan biri de VGM ve KYK burs ve kredi başvurularının ne zaman başlayacağı oldu. VGM yayımladığı duyuruda başvuru tarihlerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
VGM burs başvuru tarihi belli oldu

SonHaberler | Haber Merkezi

ÖSYM ÖSYS tercih sonuçları açıkladı. Binlerce öğrenci üniversitelere yerleşti. Öğrenciler KYK burs başvurularının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak? Tarihi belli mi? VGM burs başvuru tarihleri ne zaman?

Burs/kredi başvuru tarihleri ile ilgili KYK'dan herhangi bir açıklama yapılmadı. Başvuruların önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor. Burs ve kredi başvurularının yurt başvuru ve kayıt işlemlerinin sonlanmasının ardından ilerleyen tarihlerde kamuoyuna duyurulacak.

VGM burs başvuru tarihi belli oldu

Öte yandan Vakıflar Genel Müdürlüğü 2017-2018 yılı eğitim öğretim dönemi için burs başvuruları hakkında duyuru yayımladı. İlköğrenim, ortaöğrenim ve lise öğrencilerine verilen "Ortaöğrenim Bursu" ile üniversite öğrencilerine verilen "Yükseköğrenim Bursu" için başvurular eylül ayında başlayacak. 2017 - 2018 eğitim yılı burs başvuruları www.vgm.gov.tr adresi üzerinden gerçekleşecek. 

2017 - 2018 EĞİTİM DÖNEMİ BURS BAŞVURU TARİHLERİ

Vakfılar Genel Müdürlüğü, ortaöğretim burs başvuruları 18 Eylül 2017’de başlayıp 18 Ekim’de sona erecek. 15 Eylül’de başlayacak olan Yükseköğrenim burs başvuruları için son gün 30 Ekim.

Yorumlar