MORPA KAMPÜS: Giriş, kayıt, testler, dersler

Morpa Kampüs girişi ve testleri en çok merak edilen konulardan biridir. Morpa Kampüs mini sınav, Morpa Kampüs şifresi ve Morpa Kampüs oyunları hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz. Morpa Kampüs 2. sınıf ve Morpa Kampüs 4. sınıf Konu Anlatımları ve Testleri nelerdir?

Google Haberlere Abone ol
MORPA KAMPÜS: Giriş, kayıt, testler, dersler

Morpa Kampüs girişi; testleri en çok merak edilen konulardan biri. Morpa Kampüs, Eğitim alanında faaliyet gösterecek. Peki Morpa Kampüs'ten öğrenciler,  veliler, öğretmenler ve yöneticiler nasıl faydalanacak? Dijital eğitim sisteminde kullanılacak Morpa Kampüs nedir? Morpa Kampüs girişi, Morpa Kampüs testleri, Morpa Kampüs mini sınav, Morpa Kampüs şifresi ve Morpa Kampüs oyunları hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz. Morpa Kampüs 2. sınıf ve Morpa Kampüs 4. sınıf Konu Anlatımları ve Testleri nelerdir? İşte tüm detaylarıyla Morpa Kampüs;

MORPA KAMPÜS NEDİR?

Morpa Kampüs hakkında ilk olarak merak edilen tam olarak ne işe yaradığı. Bu platform öğrencilere ve öğretmenlere derslerde destek için hazırlandı. Bu sistemden ilkokul ve ortaokul öğrencileri yararlanabiliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredsatına uygun olarak hazırlanan bu platformda binlerce eğitsel içerik yer alıyor. Öğrenciler ve öğretmenler burada yer alan konu anlatımları, çalışmalar, testler, videolar, belgeseller, ödev yaprakları, deneyler ve kitaplardan faydalanabiliyor. Öğrenciler, öğretmenler, okul yöneticileri ve üye öğrencilerin velilerinin faydalanabildiği bu sistem öğrencilerin gelişimleri üzerine raporlarla gelişimleri takip edebiliyor. Bu sistem sayesinde öğrenciler animasyonlarla konu anlatımları ile öğrenebilir, interaktif çalışmalar ve etkinliklerle bilgilerini pekiştirebilir, sınavlarla bilgilerini ölçebilir, çözümlü soruları takip ederek çözümleri ve çözüm yöntemlerini öğrenebiliyor.

MORPA KAMPÜSE GİRİŞ NASIL YAPILIYOR?

Morpa Kampüse giriş yapabilmek için öncelikle buraya üye olmanız gerekiyor. Üyelikler bir yıllık oluyor ve ödeme yapılmasının ardından sistemden faydalanılabiliyor. Sisteme kayıt olunmasının ardından "www.morpakampus.com" adresine girerek sağ üst köşede yer alan kısımda yer alan üye girişi kısmına tıklayın. Ardından kullanıcı kodu ve şifrenizi gerekli alanlara yazıp sisteme giriş yapabilirsiniz. Diğer yandan devlet okulunda görev yapan öğretmenler ise EBA ile üye olarak sistemden faydalanabiliyor.

Yorumlar

ali eren cünedioğlu MORPA KAMPÜS ŞİFREYİ VERİR MİSİNİS
Merve Morpa kampüs kullanıcı kodu ve şifresi nedir
elif nur merhaba
DAMLA Ben derslerimde cok iyiyim hemde guzel ve inceyim . Yani dunyanin en ince kizi olabilirim.
Halise