Kabadüz’de öğrencilere kitap ve spor malzemeleri dağıtıldı

Ordu’nun Kabadüz ilçesinde öğrencilere kitap ve spor malzemeleri dağıtıldı.Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi salonunda hazır bekleyen öğrencilerle bir araya gelen Kabadüz Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden ve Belediye Başkanı Yener Kaya...

Google Haberlere Abone ol
Kabadüz’de öğrencilere kitap ve spor malzemeleri dağıtıldı

Ordu’nun Kabadüz ilçesinde öğrencilere kitap ve spor malzemeleri dağıtıldı.

Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi salonunda hazır bekleyen öğrencilerle bir araya gelen Kabadüz Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden ve Belediye Başkanı Yener Kaya öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Kitap ve spor malzemeleri dağıtım törenin de konuşan Kabadüz Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, "Başarının sırrı çok çalışmaktan geçiyor. Sizlerin başarılı olması için bizler sizlere her türlü desteği vereceğiz.Sizler sadece derslerinize çok çalışın" dedi.

Kabadüz ilçesinde eğitim görmenin ayrıcalık olduğunu belirten Belediye Başkanı Yener Kaya ise, "Okullarımızda eğitim gören öğrencilerimiz özel okullarda eğitim gören öğrencilerle aynı seviyede. Bizler sizlerin başarılı olması için üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından ortaokul ve lise öğrencilerine derse yardımcı sınavlara hazırlık çalışma kitapları ve spor malzemeleri dağıtıldı.

Törene Kaymakam Mustafa Uğur Özerden, Belediye Başkanı Yener Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Baş, Kabadüz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ümit Şener, okul müdürleri öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Daha sonra günün anısına birde toplu fotoğraf çektirildi.

Yorumlar