İzmit Belediyesi eğitimin hizmetinde

İzmit Belediyesi’nin eğitim kurumlarına katkıları devam ediyor.Şimdiye kadar 100’den fazla okula çok amaçlı salon, öğretmenler odası, veli bekleme yeri, kütüphane ve Atatürk köşesi kazandıran İzmit Belediyesi’nce Alikahya Fatih Orta...

Google Haberlere Abone ol
İzmit Belediyesi eğitimin hizmetinde

İzmit Belediyesi’nin eğitim kurumlarına katkıları devam ediyor.

Şimdiye kadar 100’den fazla okula çok amaçlı salon, öğretmenler odası, veli bekleme yeri, kütüphane ve Atatürk köşesi kazandıran İzmit Belediyesi’nce Alikahya Fatih Orta Okulu, Hakkaniye Orta Okulu ve Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu’nda öğretmenler odası, kütüphane ve spor salonu tadilat çalışması yapıldı.

Belediyenin Etüt Proje Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Alikahya’daki Fatih Orta Okulu’ndaki çalışmada 36 kişilik sandalye düzeni oluşturuldu, öğretmen dolabı, vestiyer, ikili koltuk ve sehpası ve masa tefriş çalışması tamamlandı. Yetkililer, İzmit merkeze yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Hakkaniye köyündeki orta okulunda da mevcut kütüphanenin baştan sona yenilendiğini, 25 kişilik sandalye düzeni oluşturulduğunu, kitaplık ve masa tefrişi yapılarak, camlara stor perde takıldığını, Yenişehir Mahallesi’ndeki Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu’nun spor salonun da baştan sona yen ilendiğini söylediler.

Okul yetkililer, çalışmalar için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yorumlar