Eğitimde işbirliği protokolü imzalandı

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü ile Arifan İlmi ve Fikri Araştırmalar Vakfı arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’un makamında gerçekleştirilen imza törenine Vakıf Başkanı Ömer Faruk...

Google Haberlere Abone ol
Eğitimde işbirliği protokolü imzalandı

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü ile Arifan İlmi ve Fikri Araştırmalar Vakfı arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’un makamında gerçekleştirilen imza törenine Vakıf Başkanı Ömer Faruk Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ar da katıldı.

İmza töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, protokol kapsamında vakıf tarafından MEB’e bağlı resmi, özel temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında öğrencilerin ilmi alanlarda daha başarılı olmaları için ücretsiz takviye seminerleri, kurslar ve kamp çalışmalarının düzenleneceğini belirtti.

Altınsoy, ayrıca; kulüp çalışmaları, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, akademik, mesleki, bilimsel ve teknolojik etkinlikler ile alakalı proje çalışmaları ve yarışmaların da bu kapsamda gerçekleştirilebileceğini kaydederek protokolün hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Arifan İlmi ve Fikri Araştırmalar Vakfı Başkanı Ömer Faruk Akkaya ise eğitim alanında gerçekleştirecekleri işbirliğinin önemine vurgu yaparak, geleceğin teminatı olan gençlerin bu işbirliği protokolü kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetlerden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak için titiz bir çalışma yürüteceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Altınsoy ve Akkaya işbirliği protokolünü imzaladı.

Yorumlar